chefir dieta 333

Kefir dietele sunt o ramură întreagă separată în pierderea în greutate. Toate acestea - tare cu o lungă listă de restricții, dar rezultatul - garantat, și, în plus, va curata, de asemenea, întregul tract digestiv. Datorită diete pe bază de iaurt normalizeaza secretia de insulina, activeaza metabolismul, îmbunătățirea stării de culoare și a pielii.

Principalul dezavantaj al dietei cu kefir este că este foarte dificil să se mențină. Din păcate, după două zile de consum de chefir pur, mulți nu pot vedea acest elixir de frumusețe și tineret toată viața lor ulterioară. Dar există o cale de ieșire. Astăzi nu vom spune despre kefir mono-dieta, ci mai degrabă vorbim despre chefir dieta 3 + 3 + 3, care combină iaurt și produse alimentare mai puțin normale.

Dieta "3 + 3 + 3"

Durata dieta este de 9 zile, împărțită în 3 cicluri egale:

  • kefir și orez;
  • kefir și pui fiert;
  • kefir și mere.

În timpul primului ciclu sau în zilele 1, 2, 3, mâncați 1% chefir și orez fiert. De-a lungul zilei, puteți consuma kefir fără limită în cantitate, dar partea zilnică de orez este de numai 100 g.

Al doilea ciclu și zilele de 4, 5, 6 - De asemenea, nu te limita în chefir, și o zi poate mânca 100 g de carne de pui fiert, fără grăsime și fără sare.

Al treilea ciclu este o dietă de trei zile cu chefir și mere. Nu vă puteți limita nici în kefir, nici în mere.

În timpul acestei diete, puteți pierde în greutate pe kilogram pe zi. Cu toate acestea, dacă aveți orice boli, suspiciuni de intoleranță la produsele dietetice, nu o porniți fără a consulta un terapeut.

În plus, kefirul pentru dietă alege cel mai proaspăt. Faptul că preparatul de kefir timp de 1-2 zile are un efect anti-blocant și iaurtul din prepararea căruia a trecut de la 3 zile, dimpotrivă, provoacă constipație.

Dietă în formă de pui

O alta dieta populara si eficienta este dieta cu continut de kefir. Esența sa este de a alimenta zilele și zilele de hrănire obișnuită. Ar părea atât de convenabil, într-o zi să suferiți, știind că mâine puteți mânca în mod normal. Dar nu este atât de simplu ...

Organismul se adaptează rapid la această intrare de calorii pe zi și „alimente normale“, acesta va fi în întregime stoc, încetinind astfel metabolismul, care în nici un caz, nimic mai mult nu este cheltuit.

Și în ziua kefirului, vei fi ocupat de despărțirea ieri a rezervelor de grăsimi stocate atent. Pierderea in greutate va fi ca un pendul, ieri a marcat astăzi pierdut ... Și ceea ce este mai greu: greva foamei pe iaurt sau organism solicitudine în stocuri și încetinirea vieții - marea întrebare. În orice caz, nu va fi util.

Zilele de descărcare Kefir

Ca o descărcare, curățarea corpului sau doar scăderea în greutate la un eveniment important, puteți utiliza o dietă de 3 zile de kefir. Cea mai atractivă opțiune este kefir plus mere. În ziua în care consumați 1,5 kg de mere și 1,5 litri de chefir. Și puteți coace mere. Timp de 3 zile veți pierde până la 4 kg.

Sau o altă opțiune - descărcarea fructelor din kefir. Esența este aceeași ca în versiunea anterioară, dar există și alte fructe. Principalul lucru, nu alegeți cele mai dulci - banane și struguri.

cu dieta cu continut de kefir

Puteți, de asemenea, organiza zile de descărcare de o zi pe chefir și brânză de vaci. În timpul unei astfel de descărcare, ziua poate bea 750 ml de iaurt și mânca brânză de vaci conținut scăzut de grăsime, 300 g de 4-5 doze.

Din cauza chefir și caș, corpul petrece o mulțime de putere în digestie lor, și, prin urmare, consumul de energie este crescut în mod automat. În plus, din lapte de lapte proteine ​​din lapte - cazeină, este digerat mult mai ușor decât de la lapte, care de asemenea nu va fi superfluă.

Și dacă doriți doar să "păstrați" intestinele curate și ordonate, blocați creșterea microflorei "inamice", beți cafea zilnic, în cantități rezonabile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 − = 75