cafea dieta

Există o mulțime de tehnici care vă permit să piardă în greutate, dar majoritatea nu primesc folosirea ceaiului negru și a băuturilor de cafea. Dieta de cafea este lipsită de acest neajuns și oferă o oportunitate de a vă bucura de gustul preferat și de a construi.

Cafea - argumente pro și contra de a pierde în greutate

Boabele sunt bogate în cofeină, proteine ​​și zahăr și conțin compuși fenolici, acid acetic, macro și microelemente, piridină și unele vitamine și minerale. Întrebat dacă cafeaua ajută la scăderea în greutate, este ușor de înțeles, acordând atenție următoarelor proprietăți:

 1. Extractul brut conține granule de compuși biologic activi - derivați ai acidului hlorgenovoy care accelerează metabolismul, un efect benefic asupra funcției hepatice și inhibă producerea de glucoză și glicogen, determinând organismul să preia energia din rezervele de grasime stocate.
 2. Beverage reduce pofta de mancare, accelereaza metabolismul, cu un consum moderat stimuleaza creierul si inima, ceea ce este foarte important in reducerea aportului caloric, pierderea în greutate atunci când sunt expuse la slăbiciune și apatie.
 3. Dieta cu cafea nu afectează starea de spirit a unei persoane. El se simte viguros și plin de putere, care este suficient chiar pentru munca obișnuită și pentru jocul sportiv.

Cei care doresc să știe cum cafeaua afectează scăderea în greutate au primit un răspuns la întrebarea lor, dar nu este atât de simplu. Din minus pot fi identificate:

 1. Persoanele cu un sistem nervos excitat pot suferi de insomnie, de creșterea frecvenței cardiace, de stres mental, de alte probleme asociate cu munca principalului "motor" al corpului.
 2. Cafeaua cu o dieta pentru pierderea in greutate mareste tensiunea arteriala, distruge dintii.
 3. Stimulează producerea de acid clorhidric, crescând riscul de boli gastro-intestinale - gastrită și ulcere gastrice, în special pe stomacul gol.

o dieta pentru cafea cu lapte

Dieta de cafea pentru pierderea in greutate

Există mai multe variante ale acestui sistem alimentar, printre care puteți alege unul potrivit pentru dvs. Dieta pentru cafea într-o interpretare strictă implică utilizarea doar arabică și încă un alt produs. Ele pot fi un fel de legume sau fructe. Dieta de cafea nu durează mai mult de 3 zile. Variantele mai lungi includ alte produse naturale - carne, pește, legume și fructe, lapte acru. Alimentele grase cu conținut ridicat de calorii sunt excluse.

Dieta pentru cafea cu lapte

Când pierdeți în greutate, această băutură este recomandată să beți fără zahăr, care nu este prea mult, dar pentru a-și îmbunătăți gustul și a înmuia, va ajuta laptele. Cafeaua cu lapte la scăderea în greutate va preveni deficiența de calciu, care este îndepărtată prin folosirea băuturii pure din semințele prăjite din familia Marenovye. În plus, dieta de cafea nu interzice includerea în dietă a cărnii și a peștelui, a fructelor și a legumelor, iar băutura în sine este consumată de 3 ori pe zi.

Meniul de selecție:

 • fructe proaspete;
 • pentru cină, carne fiartă sau arsă;
 • pe o salată la mijlocul dimineții cu legume proaspete;
 • pentru cină, pește cu legume.

Dieta - cafea și ciocolată

Aceasta este cea mai rigidă versiune a sistemului alimentar, folosind doar o băutură parfumată și un desert dulce. Dieta pentru cafea și ciocolată durează trei zile, timp în care se recomandă să consumați mult lichid - până la 2-3 litri pe zi. Arabica trebuie să fie pregătită independent de boabele naturale, iar țiglele ar trebui să fie bogate în cacao.

Dieta pentru cafea și brânză

Ca zi de repaus, această opțiune este ideală, dar pentru un sistem de alimentare pe termen lung aceste două componente nu sunt suficiente. Cafeaua în timpul unei diete poate fi combinată nu numai cu brânza, ci și cu alte produse lactate, legume nesaturate, carne slabă și pește, ouă. Meniul de selecție:

 1. Pentru micul dejun, o băutură parfumată și o felie de brânză, un ou fiert.
 2. Pentru masa de prânz, dieta de cafea oferă să gătească supă de legume, este posibil pe un bulion de carne, salata de brânză.
 3. Pentru o gustare de kefir sau iaurt, cafea.
 4. Pentru cină, pește fiert sau coaptă cu legume, lapte copt fermentat.

cafea dieta

Dieta de cafea timp de 7 zile

Ca bază pentru pierderea săptămânală în greutate, se iau conceptele de nutriție sănătoasă. Este necesar să renunțați la tot ce este dulce, unt, prăjit, gras, picant și sărat. Băutura principală rămâne cafea și dieta încurajează, dar trebuie să beți multă apă curată. Nu ar trebui să fie nici un fel de mâncare rapidă și produse semipreparate în dietă.

Meniul de selecție:

 • pentru brânză de mic dejun cu pâine și cafea;
 • micul dejun al doilea constă din fructe proaspete;
 • pentru prânz, supă de legume;
 • pentru o gustare la jumătatea dimineață a cascavalului și a cafelei;
 • pentru cina coaptă cu legume pește.

Dieta cu cafea - rezultate

Eficacitatea tuturor sistemelor de alimentare de mai sus este pur și simplu uimitoare, și cu atât mai greu este, cu atât mai multe kilograme în plus pe care le puteți pierde. Cu toate acestea, ele nu pot fi urmate mai mult de 7-10 zile, altfel bucuria rezultatului va fi umbrită de complicații cu sănătatea. Cafeaua promovează scăderea în greutate cu 500-1000 g pe zi, dar nu beți pe stomacul gol și niciodată nu o consumați înainte de a merge la culcare. Doza zilnică maximă este de 3 cesti pe zi, iar pentru persoanele cu afecțiuni cardiace și cardiace un astfel de sistem alimentar este contraindicat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 15 = 25