o dieta rece

Gelul (jeleu) este o gustare preferată, care este excelentă atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru o masă festivă. În plus, este un vas de proteine, care se potrivește perfect în cadrul diverselor diete. Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele jeleului, precum și dietele în care poate fi utilizat.

Este frigul bun pentru sănătate?

Chill este un produs unic - este practic un colagen pur, care este digerat din oase și cartilaje. Datorită conținutului ridicat de proteine, o farfurie este considerată curativă în afecțiunile articulațiilor, oaselor și țesuturilor conjunctive. Chill conține o mulțime de retinol, care întărește sistemul imunitar, și lizină, care permite o mai bună absorbție a calciului.

O altă proprietate frumoasă a jeleului este capacitatea de a întări sistemul nervos și de a întări activitatea creierului.

Pentru cei care au luat de mult timp antibiotice sau din alte motive, a găsit o lipsă de vitamine B în organism, frigul este un asistent indispensabil, deoarece este chiar compoziția sa de substanță.

Cu toate acestea, nu uitați că un astfel de antena este un depozit de colesterol dăunător, astfel încât utilizarea frecventă a acestuia duce la blocarea vaselor de sânge și la toate problemele conexe. În plus, abuzul unui astfel de antena poate duce la o încetinire a proceselor metabolice și, în consecință, la creșterea în greutate. Cu toate acestea, dacă nu-l mâncați în fiecare zi, și din când în când, nu există nici un pericol. Poate și ar trebui să fie consumat o dată pe săptămână.

Dieta pe frig

Așa cum am aflat deja, mâncând doar o răceală pentru a reduce greutatea nu este sigură și nu va da efectul dorit. Este mai bine să se facă referire la dietele în care gelatina poate deveni una dintre componente:

  • dieta Ducan permite meduze, dar nu în prima fază ("Atac"), și în cele ulterioare, mai puțin stricte;
  • Conform dietei Kremlin, meduza are 0 puncte, adică este recunoscută ca o farfurie de dorit.

Dacă reduceți greutatea la o alimentație corectă, răceala este destul de acceptabilă sănătoase pentru sănătate fel de mâncare pentru orice fel de mâncare, cel mai bun dintre toate - cina.

Cât de multă proteină este în frig?

Cantitatea de proteine, cum ar fi conținutul de calorii al vasului, depinde în mod direct de produsele care au fost folosite la gătit:

  • carnea de vită din picioarele de vită are o valoare calorică de aproximativ 200 kcal și conține 26 g de proteine;
  • carnea de porc conține aproximativ 270 kcal pe 100 g și 22 g de proteine.

Calorii în frig de carne de vită, carne de porc și alte produse depind de tehnica de gătit, procentul de bulion și de carne în vasul preparat utilizat în adăugarea de legume. Cifrele indicate sunt aproximative.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

17 − = 11