dieta si exercitii fizice pentru pierderea in greutate

Expertii spun ca 80% din efectul pierderii in greutate este realizat prin nutritie, sau mai degraba din dieta si echilibrul. Restul de 20% sunt exerciții cu dietă.

Acordați atenție faptului că dieta și exercițiile pentru pierderea în greutate ar trebui să fie coerente. Mai exact, să stați pe o dietă extrem de redusă și în același timp să nu aveți puterea de a vă deplasa va fi mult mai puțin eficientă decât o dietă cu conținut caloric mediu și un set de exerciții.

Un bun, un set de exerciții fac două componente - încărcături cardio și formare de forță. Cardio promovează activarea arsurilor de grăsime, iar exercițiile de forță fac corpul nostru mai mic în volum. Prin urmare, stocați cele două simulatoare cele mai ieftine și cele mai eficiente - sărind frânghia (cardio) și ganterele (sarcină electrică).

exerciții

1. Încălziți-vă:

  • mâinile mahi în fața pieptului și a spatelui;
  • rotația circulară a mâinilor înainte și înapoi;
  • tragem picioarele - îndoim piciorul în genunchi și ajungem la fese cu mâinile, repetați la al doilea picior;
  • atacuri - izbucnesc în jos și fac rulouri;
  • sărituri.

2. Executăm toate exercițiile pentru 10 repetări - unul după altul, la rând, fără odihnă. Luați gantere în mâini, îndoiți-vă brațele în coate și păstrați ganterele la nivelul umărului. Facem ghemuit și în creștere ne apasă mâinile cu o exhalare.

3. Mergem înainte, punem accent pe gantere în mâini. Facem tracțiunea la etaj de pe tejghea, odihnindu-ne cu mâinile alternativ.

4. Ne întoarcem în poziție verticală, două picioare împreună, înclinate înainte - mâinile cu gantere se întind până la picioare, unul dintre picioare este ridicat paralel cu podeaua. Noi alternăm picioarele.

5. Lăsăm o dumbbell, du-te la podea, piciorul drept este îndoit, cel stâng este întins, brațul drept cu o gantere este întins pe cap, iar cel stâng pe stomac. Facem cresterea in corp si tragem gantera in sus.

6. Lăsăm dumbbell, facem salturi în lungime cu dispersare.

7. Luați coarda.

8. Executați exercițiul 5 pe a doua parte.

9. Apoi repetați exercițiile 6, 7, 8 pe cel de-al doilea cerc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 1