drojdia de bere pentru pierderea în greutate

În căutarea pastilelor minune pentru scăderea în greutate, mulți oameni găsesc informații că există drojdie de bere pentru scăderea în greutate, care contribuie la scăderea în greutate. Cu toate acestea, este ușor să găsiți informații despre modul în care aceeași drojdie poate fi folosită pentru a vă îmbunătăți.

Care sunt beneficiile drojdiei de bere?

Drojdia de bere este un tip special de drojdie care este folosit în procesul de fabricare a berii. Ca toate celelalte drojdii, această specie este foarte bogată în diferite vitamine și oligoelemente, conține o mulțime de proteine ​​și în ansamblu are o compoziție foarte valoroasă.

Vitaminele din drojdia de bere sunt în primul rând complexe B, și anume B1, B3, B6. O astfel de compoziție face ca drojdia de bere să fie unul dintre cele mai bune produse de frumusețe: aceste vitamine vă permit să fiți o piele frumoasă, păr și unghii. În plus, abundența vitaminei B are un efect benefic asupra sănătății, deoarece ajută la întărirea forțelor imune ale corpului.

Utilizarea drojdiei de bere pentru pierderea în greutate este posibilă datorită faptului că conține aminoacizi esențiali, care stimulează metabolismul. Și când metabolismul funcționează într-un ritm normal, scăderea kilogramelor în exces devine mult mai ușoară.

Cu toate acestea, împreună cu aceste proprietăți pozitive există o amenințare ascunsă în drojdia de bere: recepția lor obișnuită poate crește pofta de mâncare. Dacă nu sunteți sigur că vă puteți controla, este mai bine să alegeți altceva ca auxiliar, altfel răul de drojdie de bere poate depăși beneficiile lor.

Cum să bei drojdie de bere?

Există două tipuri de drojdie de bere uscată (comprimate în tablete sau ambalate sub formă de pulbere și vândute în orice farmacie) și drojdie de bere lichidă (cele utilizate în prepararea berii). Cu toate acestea, în conformitate cu principiul acțiunii, acestea sunt, așa cum este ușor de ghicit, coincide și este mult mai ușor să cumperi o opțiune de farmacie în comprimate.

În farmacie vi se va oferi o alegere uriașă - drojdia de bere cu fier sau calciu și, de asemenea, cu mulți alți aditivi folositori. Ce drojdie de bere este mai bună - depinde de tine, în funcție de ce obiective suplimentare ai stabilit pentru tine.

Fiecare ambalaj de comprimate are instrucțiuni proprii cum se calculează doza necesară. De obicei, trebuie să calculați cantitatea substanței pe baza greutății și vârstei - și aceste recomandări veți găsi în instrucțiunile pentru instrumentul specific. Drojdie de bere nu poate fi luată în mod continuu - de obicei 1-2 ori pe an este recomandat pentru o lună.

Drojdie de bere: contraindicații

Din păcate, drojdia de bere cu compoziția bogată nu poate fi acceptată de toată lumea. De exemplu, nu se recomandă să le primiți în următoarele cazuri:

 • intoleranța individuală (în acest caz, după ce ați luat o persoană, râgâitul, balonarea, diareea sau un sentiment de greutate în stomac este îngrozitor);
 • orice boală de rinichi;
 • alergie la penicilină;
 • afte;
 • gută.

În toate celelalte cazuri, drojdia de bere nu trebuie să vă dăuneze corpului.

Slăbiți cu drojdie de bere

Pentru a pierde în greutate prin luarea de drojdie de bere, trebuie să adere la sistemul de alimentație sănătoasă pe întreaga perioadă în care sunt luate. În general, regulile vor fi după cum urmează:

 1. Trebuie să mănânci de 3-6 ori pe zi.
 2. Porțiunile ar trebui să fie mici - se potrivesc pe o plăcuță de salată.
 3. decât drojdia utilă de bere

 4. Beți după masă este strict interzisă - numai după 1-1,5 ore.
 5. Eliminați toate dulciurile, în special cookie-urile și dulciurile - în loc să alegeți marshmallows și jeleuri.
 6. Pregătiți alimente fără grăsime: fierbe, coaceți, aburiți.
 7. Garnitură pentru carne, pește sau păsări - numai legume (cu excepția cartofilor).
 8. Ca gustări, nu alegeți sandvișuri cu cârnați, ci fructe și iaurt.

Folosind aceste reguli, puteți pierde cu ușurință greutate cu drojdia de bere. Pierderea în greutate va merge încet, dar este adevărat, iar kilogramele plecate nu se vor întoarce.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

30 − 27 =