gem de la bătrân bun și rău

O astfel de plantă nu este folosită de persoanele în vârstă ca hrană. Dar boabele sale au proprietăți unice. Desigur, fructe proaspete socului nu pot obține tot ceea ce, de exemplu, în partea de nord a pur și simplu nu este în creștere, dar blocajul și este foarte posibil să cumpere într-un magazin si se gateste-te. Principalul lucru este să știi despre avantajele și daunele cauzate de gemul de blană și să-l mănânci numai în anumite cazuri. La urma urmei, un plan de nutriție bine conceput vă va oferi nu numai sănătate, ci și frumusețe.

Ce este util pentru gemul de brad?

Pentru început, este necesar să se precizeze momentul următor, boabele acestei plante se întâmplă roșu și negru. O persoană poate mânca numai fructe de culoare neagră, un alt tip de această plantă este otrăvitoare. Prin urmare, dacă doriți să colectați fructe de pădure pe cont propriu și să suflați dulceața de la ei, această regulă ar trebui să fie amintit.

Prin proprietățile benefice ale blocajului negru soc si se poate livra cel mai mare conținut în fructele plantelor de vitamina C. Boabe proaspete și gemuri ar trebui să utilizeze și ca măsură preventivă în „sezonul rece“, și diverse infecții respiratorii acute și a gripei. Acest produs va ajuta la reducerea simptomelor neplăcute și recuperarea rapidă.

Pectina, conținută în elderberry, facilitează procesul digestiv. Este de remarcat faptul că gemul are și această calitate. Aceasta este o altă proprietate utilă a gemului de blană. Datorită lui, acest produs este recomandat să utilizați pentru cei care doresc pentru a obține rapid scape de toxine, precum și oameni care să respecte un regim alimentar strict.

Cine nu ar trebui să folosească gemul de brad?

Dacă vorbim despre pericolele acestui boabe, atunci fructele proaspete sunt contraindicate persoanelor cu afecțiuni renale și decât gemul util de bradde asemenea, celor care suferă de alergii. Pectina și vitamina C în cantități mari pot provoca un efect ușor diuretic, ceea ce va da o povară suplimentară rinichilor. Prin urmare, dacă suferiți de astfel de afecțiuni, este mai bine să refuzați de la consumul de alune până la alimente.

Oamenii care doresc să scape de câteva kilograme, în condiții de siguranță pot mânca fructe de padure proaspete, dar din blocajul ar fi mai înțelept să se abțină. O cantitate mare de zahăr nu contribuie la scăderea în greutate, astfel încât să puteți mânca blocaj în doze extrem de mici.

Introduceți cu grijă coaja și gemul din ea în meniul pentru copii. Un continut ridicat de vitamina C poate declansa alergii. Dacă vorbim despre cules fructe de pădure în pădure, trebuie atent monitorizați pentru a se asigura că copilul mananca numai boabe de întuneric.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

62 − = 55