slăbirea burta și mașinile de slăbire laterală

Pentru a forma un corp frumos și a scăpa de burta urâtă și de părțile laterale, trebuie să vă implicați intens în sport. În acest scop, este recomandat să dați prioritate sală de gimnastică, unde este posibilă practicarea echipamentului profesional. În plus, multe simulatoare pentru scăderea în greutate în abdomen și în părțile laterale sunt compacte și necostisitoare, ceea ce înseamnă că pot fi plasate acasă. Este de remarcat faptul că pentru a scăpa de grăsime acumulată numai într-o anumită zonă nu va funcționa și greutatea în exces va merge peste tot în organism.

Care simulator este mai bine pentru a pierde burta de greutate?

Toate echipamentele pot fi împărțite în două grupuri. Primii includ formatori de putere, care contribuie la întărirea și înăsprirea unui anumit grup de mușchi. Al doilea grup este echipamentul cardiovascular, care ajută la scăderea grăsimilor acumulate și la întărirea masei musculare. Pentru a obține rezultate bune, trebuie să combinați sarcina, ceea ce va contribui la o pierdere mai rapidă în greutate.

Ce sunt mașinile de slăbire cardio pe burtă:

  1. Banda de alergare și bicicleta pentru exerciții. Rularea este cel mai accesibil exercițiu, care vă permite să scăpați de excesul de greutate. Rezultatul aproape identic este dat de călăria unei biciclete. Sarcina poate fi ajustată prin modificarea vitezei și a unghiului. Cele mai bune rezultate sunt antrenamentul la interval. Pentru a vedea rezultatul, ar trebui să fie de 3-4 ori pe săptămână timp de cel puțin o jumătate de oră.
  2. Stepper. Dacă sunteți în căutarea pentru o burtă de slăbire și o mașină de slăbire laterală care poate fi plasată acasă, opriți această opțiune. Antrenamentul este ca mersul pe scari. Faceți-l de 3 ori pe săptămână timp de 45 de minute.
  3. Simulator de simulare. Este considerat cel mai eficient pentru elaborarea mușchilor presei, care vă permite să scăpați de burta urâtă. Mai multe clase pe acest simulator dezvoltă o întindere. Să se antreneze mai bine în fiecare zi pentru 25 de minute.
  4. Ellipsoid. Conform cercetării, acest aparat de antrenament pentru pierderea în greutate a abdomenului și a părților oferă cele mai bune rezultate, deoarece exercițiile vă permit să realizați cu atenție toate mușchii. În timpul antrenamentului, trebuie să înfruntați mușchii presei. Pentru a transfera încărcătura pe laturi, corpul trebuie înclinat înainte. Pentru a obține rezultate, trebuie să practicați 3 ori pe săptămână timp de o jumătate de oră.

În sălile bune puteți găsi toate aceste echipamente, iar mulți îl cumpără și pentru uz casnic.

Power trainers pentru abdomenul de slabire acasa si in sala:

  1. Simulator AB Circle Pro. Acest simulator nu necesită mult efort, pentru că trebuie doar să vă puneți picioarele pe platformă și să efectuați mișcări de rotație.
  2. Călăreț-călăreț. A fost inventat de faimosul Chuck Norris. Clasele pe simulator înseamnă să faceți presa cu picioarele și să trageți brațele spre piept. Antrenamentul oferă o încărcătură bună asupra întregului corp. Este nevoie de aproximativ o jumătate de oră de 2-3 ori pe săptămână.
  3. Bench pentru presă. Cel mai simplu simulator pentru pierderea in greutate la domiciliu. Reprezintă o bancă cu suporturi pentru fixare mașină de slăbire abdomenpicioare. Suportul pentru corp poate fi atașat sub diferite pârtii, ceea ce vă permite să diversificați sarcina. Trebuie să o faci de 15-20 de ori în mai multe abordări.
  4. Hulahup. Nu uitați de acest simulator simplu și accesibil, care funcționează pe mușchii abdomenului și a părților laterale. Cel mai bine este să dați prioritate tocului cu bile de masaj, dar în acest caz merită să lucrați în haine dense, astfel încât să nu existe vânătăi. Hulahopul Twist este necesar în fiecare zi pentru un minim de 30 de minute.
  5. Rolă pentru presă. Un simulator compact vă permite să lucrați cu presa. Persoana devine în bar și ține ruloul de mânere. El trebuie să fie rotit înainte și înapoi, odihnindu-și șosetele pe podea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 2