eritritol și beneficii

În acest articol, vom discuta unul dintre cele mai populare îndulcitori până acum: eritritol. Are proprietăți bune de reținere și stabilizare a apei, dar de cele mai multe ori acest lucru este cunoscut numai de numeroși cumpărători (și acest lucru este în cel mai bun caz). Și ce-i place? Despre toate acestea și multe altele - de mai jos.

Afectați și beneficiați de eritritol

Dăunarea acestei substanțe pe scară largă este exprimată numai în apariția unui efect de laxativ cu o creștere semnificativă a dozelor admise. El nu are alte contraindicații, spre deosebire, apropo, de la același zahăr obișnuit și obișnuit pentru toți oamenii moderni.

"Pentru" și "împotriva" eritritolului

Îndulcitorul, eritritol, arată ca o pulbere cristalină albă. Se dizolvă aproape imediat în apă, are o higroscopicitate scăzută, este rezistent la temperaturi ridicate și la diverse microorganisme. Indicele glicemic al eritritolului este de 0 unități (spre deosebire de majoritatea substituenților de zahăr, care, deși într-o mică măsură, afectează în continuare conținutul de zahăr din sânge). Eritritolul nu are nicio influență asupra conținutului de zahăr.

În ceea ce privește gustul, acest înlocuitor seamănă cu un zahăr obișnuit, cu singura diferență că este ceva mai puțin dulce decât sucroza. Această substanță este dificil de aplicat la fabricarea produselor alimentare, deoarece are un efect de răcire asupra mediului în care intră.

Eritritolul este mult mai puțin caloric decât alți îndulcitori. Este adesea folosit în loc de zahăr în timpul dietelor pentru scăderea în greutate. În plus, el are eritritol rău100% origine naturală și, prin urmare, sigură pentru sănătatea umană. Eritritolul este produs prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, ecologice.

În plus, înlocuitorul de zahăr descris mai sus este indicat pentru diabetici, care în timpul unei vieți trebuie să adere la o anumită dietă "neîndulcită" pentru a-și menține sănătatea. Ei bine, pentru cei care nu suferă de diabet, va fi util să aflăm că este mai bine pentru ei să treacă de la zahărul obișnuit la eritritol. De ce? Da, deoarece, spre deosebire de rivalul său de sfeclă, eritritolul nu provoacă carii și aspectul plăcii. Deci, cu eritritol - și dinții sunt în ordine, și indicele este normal și dulce și greutatea este în limite rezonabile, deci aici este - zahăr nou al secolului douăzeci și unu!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 39 = 40