Este posibil să beți kefir după antrenament?

Acum, o mulțime de oameni suferă de a fi supraponderali. Unii dintre ei doar stau și nu fac nimic, în timp ce alții merg la săli de sport sau lucrează acasă. Și fiecare dintre ei se întreabă dacă poți mânca sau bea după un antrenament și ce fel de alimente și băuturi.

Este posibil să beți kefir după antrenament?

Toată lumea știe că în timpul antrenamentului există o ardere activă a grăsimilor în organism, așa că imediat după antrenament, corpul uman necesită hrană pentru a compensa consumul de calorii consumat și pentru a umple substanțele utile. În cazul în care folosiți produse complet diferite, este posibil ca arderea grăsimilor să nu se întâmple. Dar, pentru a răspunde la întrebarea dacă este posibil să mâncați alimente sau puteți bea kefir după antrenament, trebuie să știți clar ce se întâmplă cu corpul în această perioadă.

Deci, în primul rând, trebuie să știți că, după o exercițiu fizic grav, organismul are în mod natural nevoie de proteine. Și, din nefericire, nu este prezent în toate alimentele. Imediat după antrenament, nu trebuie să mănânci, lăsați corpul să folosească grăsimile stocate. Principalul lucru este să aștepți aproximativ 1-2 ore și apoi să mergeți la bucătărie.

În ceea ce privește kefirul, opiniile experților diferă ușor. Unii în răspunsul la întrebarea dacă este posibil să beți kefir după antrenament susțin că un astfel de produs nu este recomandat să se utilizeze imediat după antrenament, deoarece corpul și astfel nivelul de aciditate este prea mare. În acest moment este foarte bine să se utilizeze apă curată fără gaz, este posibilă utilizarea apei minerale. Nu te limita la a lua apă în timpul și după antrenament. De asemenea, pe lângă apă, puteți consuma fructe fără zahăr sau ceai verde. Dar aici sunt alți experți cu privire la întrebarea dacă este posibil să beți kefir după antrenament, da un răspuns pozitiv. Dar, desigur, nu imediat după antrenament, dar cel puțin așteptați aproximativ o oră și beți un pahar de iaurt degresat. Această metodă este ideală pentru a pierde în greutate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 64 = 72