exerciții fizice pe burtă pentru slăbirea burta

Cei care doresc să devină proprietari ai unei burtă frumoase și plate sunt sfătuiți să acorde atenție exercițiilor eficiente pe fitball. Există multe exerciții efectuate cu această minge, din care puteți face un complex adecvat pentru uz casnic.

Exerciții complexe pe fitbole pentru pierderea în greutate

Exercitiul este recomandat sa fie repetat de 15-20 de ori si in mai multe abordari. Este important să măriți în mod regulat sarcinile, precum și exercițiile de schimbare, astfel încât mușchii să nu fie utilizați și să nu mai oprească răspunsul. Este important să nu umflați echipamentul până nu se oprește.

Exerciții eficiente pentru fitbole pentru scăderea în greutate a abdomenului:

 1. curling. Cel mai faimos și mai eficient exercițiu, pentru performanța căruia este necesar să stați pe minge cu spatele, și puneți picioarele astfel încât să aveți un unghi drept în poala ta. Trageți brațele pe piept și răsuciți-vă. Este important să găsiți o poziție care să vă ajute la menținerea echilibrului. Pentru a crește sarcina, este necesar să strângeți prosopul pliat între genunchi.
 2. exerciții pe fitbal pentru slăbirea burta1

 3. Flexibilitatea corpului. IP - puneți-vă picioarele pe minge, dar cu mâinile vă veți odihni pe podea, luând poziția "barului". Sarcina este de a aduce fitnessul mai aproape de tine, îndoirea corpului la un unghi de 45 de grade și punerea accentului pe șosete. După aceea, reveniți la IP.
 4. exerciții pe bomboane pentru slăbirea burta2

 5. „Schior“. Acceptați PI, la fel ca în exercițiul anterior cu privire la fitball pentru abdomen, puneți picioarele pe lățimea umerilor. Sarcina este de a purta plimbările într-un fel și celălalt, scăzând piciorul în jos, dar nu lăsându-l pe podea. Rețineți că numai pelvisul ar trebui să fie în mișcare. Este important să respirați într-un ritm normal.
 6. exerciții fizice pe burtă pentru slăbirea burta3

 7. Tragerea genunchiului. IP - stați în bar, dar numai de această dată trebuie să vă puneți mâinile pe minge, după ce le-ați blocat în încuietoare. Sarcina - într-un ritm rapid, trageți mingea la genunchiul stâng sau drept.
 8. exerciții pe bomba pentru slăbirea burta4

 9. "Bicicletă" complicată. O dată aș vrea să spun că acest exercițiu este dificil de realizat, dar rezultatul este magnific. Puneți-vă pe podea, înfiptați-vă mâinile în încuietoare și duceți-l până în cap, îndreptându-vă coatele în direcții diferite și între picioare, strângeți mingea. Ridicați picioarele în sus și apoi trageți cotul pe genunchiul opus.
 10. exerciții pe pistoale pentru slăbirea burta5

 11. Înclinare înclinată pe minge. În acest exercițiu pentru femeia pe stabilizatorii mușchiului fitball participă. Pe minge, pune-ți burta, întinde-ți picioarele și pune degetele de la picioare pe podea. Arma duce în castel de cap. Sarcina este de a ridica partea superioară a trunchiului din fabulă și de a întoarce umerii spre partea stângă și, apoi, reveniți la FE. Repetați același lucru în cealaltă direcție.
 12. exerciții pe pistoale pentru slăbirea burții6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 6