exerciții pentru pierderea în greutate cu gantere

Datorită mitul pe scară largă că, dacă doar pentru a ridica o apasatoare suplimentară, ca obrastesh imediat mușchii și să devină cineva ca Schwarzenegger, doar într-o fustă, mulți se tem că puterea de formare cu gantere. De fapt, pentru a crea un mușchi sculptați nevoie de o mulțime de greutate, și un regim alimentar special, dar nu într-adevăr de formare de lumină cu o greutate de 2 kg gantelkami.

Cât de multe calorii fac exerciții la domiciliu cu costumele dumbbell?

În ciuda faptului că exercițiile corecte cu ganterele sunt destul de simple, ele măresc consumul de calorii, comparativ cu exercițiile fără gantere. O oră de antrenament cu gantere de 1,5-2 kg fiecare va arde aproximativ 400 de calorii.

Pentru ca acest lucru să funcționeze pentru dvs., trebuie fie să practicați în fiecare dimineață timp de 15-20 de minute, fie să o faceți de trei ori pe săptămână, dar timp de 60 de minute.

Efectuarea halteră eficiente exercițiu poate fi două moduri: un proces lent, anaerobe, pentru creșterea masei musculare, și rapid, aerobic de ardere, grăsime. După ce vă îmbunătățiți figura suficient de bine, reducând greutatea, puteți efectua aceleași exerciții, dar deja pentru a crea o relaxare musculară pronunțată.

În cursul de formare odată ce observați că greutățile devin prea ușor - acesta este un semnal că trebuie să fie creșterea numărului de repetiții sau pentru a crește greutatea, deoarece organismul nu se va dezvolta în cazul în care sarcina nu este greu pentru tine.

Complex de exerciții cu gantere la domiciliu

Pentru a găsi cele mai bune exerciții cu gantere, trebuie să știți exact ce doriți să obțineți. De exemplu, dacă mai întâi trebuie să vă strângeți fesele și șoldurile, trebuie să faceți atacuri și să vă alăturați cu gantere. Dacă stomacul este cel mai important, atunci răsuciți-vă. Dacă doriți un efect uniform, exercițiile de scădere în greutate cu ganterele trebuie să acopere toate zonele importante pentru dumneavoastră.

Efectuați toate exercițiile descrise în trei abordări pentru 8-12 repetări. Dacă acest lucru este prea ușor, cantitatea poate fi mărită:

  1. Faceți orice antrenament: de exemplu, 8-10 minute de funcționare sau coardă de sărituri.
  2. Exercițiu pe umeri. În picioare, picioarele sunt lățite de umăr, brațele coborâte. Luați ganterele în mâini și ridicați și coborâți umerii ritmic.
  3. Exercitarea pentru triceps. În picioare, cu picioarele umărului, cu brațele coborâte și îndoite la coate, în mâinile unei gantere, corpul se înclină înainte. Distingeți-vă brațele să se îndrepte complet, făcând mișcări numai în detrimentul articulațiilor cotului.
  4. Exercițiu pentru bicep. Standul, picioarele latimea umărului, brațele coborâte, ganterele în mâini. Îndoiți ritmic bratele în coate, fără a schimba poziția coatelor.
  5. Exercițiu pentru presă. Lie pe spate, picioare drepte, brațe cu gantere pe piept. Detașați carcasa de pe podea. Repetați cu picioare îndoite.
  6. greutate de antrenament cu gantere

  7. Exerciții pentru fese. În picioare, picioarele mai largi decât umerii, brațele coborâte, ganterele în mâini. Faceți squats, trăgând pelvisul înainte, la unghi în genunchi la 90 de grade.
  8. Exercițiu pentru picioare. Faceți atacuri clasice cu gantere în mâinile dvs.
  9. înviorător. Stați pe podea, cu picioarele separate. Glisați-vă mâinile mai întâi la un picior, apoi la celălalt, apoi la centru. Apoi, întindeți-vă pe spate și trageți-vă brațele și picioarele în direcții diferite.

Exercițiile cu gantere pentru începători nu ar trebui să fie efectuate imediat cu sarcina maximă: în primul rând încercați să efectuați fie un număr mai mic de repetiții sau abordări. Mulți cred că este util să faceți înclinări laterale cu gantere. Dar acesta este mai mult un exercițiu al omului și are ca scop pomparea mușchilor laterali, care lărgește vizibil talia. Prin urmare, nu includeți în complexul dvs. un astfel de exercițiu din greșeală sau ignoranță.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 1