Face-fitness - ceea ce este, un complex pentru începători, cele mai bune exerciții

Multe femei visează să-și păstreze tinerețea și frumusețea feței pentru mult timp. În acest scop, a fost inventat aspectul fizic al feței, ceea ce presupune efectuarea de exerciții pentru a lucra la mușchii feței. Puteți să-i stăpâniți și să-i duceți acasă.

Ce este face-fitness?

Prin acest termen înțelegeți aptitudinea persoanei, datorită căreia este posibilă prelungirea tinerilor. Lucrul este că, prin efectuarea de exerciții, puteți să exersați mușchii subcutanați, care în cele din urmă devin slabi și descreșteți, și îmbunătățește circulația sângelui. Fata de fitness pentru fata ajuta la reducerea numarului de riduri, returneaza o fata frumoasa ovala si face pielea mai elastica si tensionata. Exercițiile sunt simple și se pot face acasă fără ajutorul nimănui.

Face-fitness pentru face-training

Dacă este posibil, puteți participa la cursuri speciale, în care expertul va explica în detaliu caracteristicile anatomiei și vă va învăța cum să simțiți mușchii și să vă exercitați corect. Cursurile de formare pentru persoanele fizice și fizice nu sunt obligatorii, deoarece vă puteți purta singur instruirea, urmând instrucțiunile și recomandările cunoscute ale specialiștilor.

Fata de fitness pentru formarea de fata

Exerciții pentru exerciții fizice

Există o mulțime de tehnici de aerobic pentru față, dar esența lor este aproximativ aceeași. Există principii de bază privind pregătirea pentru fitness:

 1. În timpul orelor de curs este important să vă relaxați, astfel încât să fie confortabil. Cel mai bine este să practici în fața oglinzii pentru a monitoriza mișcările.
 2. Pentru a-ți exercita aptitudinea față în față, acționează regulat. Exercitați în fiecare zi, de preferință dimineața și seara, alocând 10-15 minute pentru acest lucru.
 3. Faceți totul în fața oglinzii pentru a vă putea controla. Este la fel de important să vă concentrați asupra propriilor sentimente pentru a înțelege care mușchi funcționează.
 4. În timpul exercițiului, este interzisă întinderea puternică a pielii, altfel puteți obține riduri noi.
 5. Se recomandă să fie angajat ședinței, cu o spate chiar în spate. În plus, mai întâi trebuie să vă curățați fața și să faceți o curățare.
 6. Dacă vă simțiți rău, instruirea trebuie amânată.

Face Fitness pentru buze

Fetele moderne, care se străduiesc să devină proprietari de buze pline, sunt de acord cu "injecțiile de frumusețe". De fapt, acest lucru nu este necesar, deoarece există exerciții simple, dar eficiente, care vor ajuta la obținerea rezultatului dorit. Terapia facială pentru față ar trebui să includă astfel de mișcări:

 1. Strângeți partea de mijloc a buzelor și eliberați-l brusc pentru a auzi sunetul caracteristic. Faceți totul în opt conturi.
 2. Trageți buzele înainte, dar nu le îndoiți în tub. Exercitarea poate fi numită "rață".
 3. Face-fitness include încă o mișcare: mușcă buza inferioară, iar partea superioară se întinde mai întâi, ca și în exercițiul anterior, și apoi, coborâți-o.

Face-fitness pentru frunte

Aici sunt cele mai vizibile riduri mimice, deci este pe frunte. Pentru a menține cât mai lină și mai pliată posibil, este recomandat să efectuați exerciții fizice pentru frunte:

 1. Pentru a relaxa mușchii implicați în reducerea sprâncenelor, efectuați exercițiul "locomotivă". Pentru aceasta, mișcați zona sprâncenelor, plasând degetele în centrul frunții și împrăștiindu-le în lateral.
 2. Apăsați palma unei mâini pe frunte și glisați-o ușor în jos, fără a reduce presiunea. Ridicați și micșorați sprâncenele.

Face-fitness pentru ochi

Ei spun că ochii femeii pot determina vârsta și starea ei, deoarece reflectă mereu oboseala și alte probleme. Umflarea în zona ochilor, coborârea pleoapelor, "picioarele cioară", toate acestea pot fi îndepărtate cu ajutorul unor exerciții speciale. Excelent pentru fitness-ul față de pungile de sub ochi:

 1. Buzele trag în forma literei "o", se ridică ochii și încep să clipească activ. Aveți grijă să nu faceți riduri pe frunte.
 2. Următorul exercițiu pe fitness este dificil de efectuat, pentru că este important să simțiți mușchiul, care este numit în "liftul" oamenilor. Coborâți și ridicați pleoapa, dar nu ajutați sprâncenele.
 3. Desenați cercuri cu ochii, fără a pierde un singur colț. Tăiați palmele mâinilor și acoperiți ochii cu care ar trebui să fie închise. Continuați să atrageți cercuri cu ele, fără a vă deschide pleoapele. Închideți ochii și, cum ar fi, atrageți-i și apoi relaxați-vă.

Face Fitness pentru ochi

O problemă comună între sexul echitabil este scăderea pleoapelor superioare. Acest lucru nu numai că dă vîrstă, ci face și persoana obosită. Problema apare din cauza faptului că sub pleoapă există un mic mușchi, care își pierde tonul. Fata de fitness pentru vârsta iminentă oferă un exercițiu unic, pentru care maxim deschisul vă deschide ochii și rămâneți pentru patru conturi. Păstrați tensiunea, închideți ochii pentru aceeași perioadă de timp.

Fata de fitness pentru obraji

Pentru a reduce volumul obrajilor și pentru a face ca obrajii să fie mai pronunțați, este necesar să antrenați mușchiul zigomatic. Pentru aceasta, fitness-ul cu fața oferă cele mai bune exerciții:

 1. Coborâți maxilarul inferior, scotând litera cu litera "o". Deschideți degetele deasupra dinților inferiori din interiorul gurii. Sarcina este de a reduce degetele, datorită presiunii obrajilor, care ar trebui să fie uniformă. Rețineți că tensiunea ar trebui să fie pe obraji, nu pe gură. Pentru a ușura tensiunea de câteva ori, umflați-vă și relaxați obrajii.
 2. Ca și în primul exercițiu, trebuie să vă extindeți gura cu litera "o" și să amplasați degetele index înăuntru, dar numai sub buza superioară, aproximativ 45 °. Din nou, încercați să vă trageți degetele împreună.
 3. Trebuie să vă amintiți puțină anatomie și să înțelegeți unde este localizat musculatura zygomatică, care, așa cum a fost, trece prin diagonală prin obraji. Din nou, coborâți maxilarul inferior și repetați buzele cu litera "o", apoi încercați să întindeți și relaxați mușchiul zigomatic. Pentru a vă ajuta în primele etape, puteți repeta litera scurtă "o".

Face-fitness de la cea de-a doua bărbie

Această problemă nu este numai pentru femeile în vârstă, ci pentru cei cărora li se plac dulciurile, adică persoanele supraponderale. Al doilea bărbat dă vârstă și lipsește frumusețea, dar nu dispera, pentru că există un complex simplu de exerciții de fitness:

 1. Pentru încălzire, deschideți ușor gura și trageți în jos maxilarul inferior, fără a trebui să depuneți eforturi mari. Buza superioară trebuie relaxată.
 2. Face-fitness utilizează un exercițiu numit "scoop". Pentru a face acest lucru, deschideți gura și înfășurați ușor buza inferioară în interior. Faceți mișcările de scoopare, împingând maxila inferioară și împingând-o până la maxim. Este important să nu exagerați colțurile buzelor, astfel încât să nu se formeze creturi. Pentru a vă relaxa mușchii, deschideți și închideți ușor gura.
 3. Pentru a elimina a doua barbie, trebuie să lucrați cu un mușchi sublingual. Pentru a face acest lucru, încercați să trageți limba în nas, trăgând-o cât mai departe în față și în sus.
 4. Finalizați complexul cu exercițiul folosit pentru a se încălzi, numai în acest caz o faceți cu efort, încercând să trageți maxilarul inferior în față până la maxim. Este important ca nu numai bărbia, ci și mușchii laterali ai gâtului să fie tensionați.

Exerciții fizice pentru nasolabiale

O altă problemă frecventă cu care se confruntă multe femei este pliurile nazolabiale. Pentru a elimina faltele, mulți fac "injecții de frumusețe", dar problema nu merită un astfel de sacrificiu, deoarece elimină pliurile nasolabiale ale fitnessului feței:

 1. Pentru a efectua primul exercițiu cu degetele index, fixați faltele nazolabiale, de la aripile nasului la vârfurile gurii. Tulpina si relaxati buza superioara. Aceste mișcări sunt foarte asemănătoare cu cele pe care iepurii le îndeplinesc când înghit ceva.
 2. Face-fitness pentru începători include un alt exercițiu, pentru care mai întâi trebuie să determinați localizarea creuzelor musculare. Pentru a face acest lucru, stați în fața oglinzii, deschideți ușor gura și ridicați și coborâți buza superioară, uitându-vă la mușchii care sunt aproape de aripile nasului. Apoi fixați această zonă cu degetele și continuați ridicarea buzei superioare. Este important să nu permiteți formarea degetelor degetelor.
 3. Pentru următorul exercițiu, mai întâi trebuie să vă mutați nasul în jos, este important să nu mutați buza. Dacă nu funcționează, deschideți ușor gura. Pentru a adăuga o sarcină musculară, ridicați ușor vârful nasului cu degetul arătător și continuați să mutați.

Face-fitness pentru fata ovala

Crezi că ovalul facial poate fi corectat numai de un chirurg plastic, este o greșeală. Frumusețea facială a frumuseții rezolvă, de asemenea, această problemă, grație unor exerciții speciale care ar trebui efectuate în mod regulat:

 1. Pentru o față frumoasă ovală este important să lucrați și gâtul. Stați pe marginea scaunului, îndreptați-vă spatele și ridicați ușor bărbia. Înclinați corpul înapoi, dar nu înclinați capul, menținându-l în poziția sa inițială.
 2. Pentru următorul exercițiu, faceți mai întâi o grimasă, spunând litera "s" pentru a determina locația zonelor. Fixați acest loc cu mâinile și continuați să faceți aceeași mișcare.
 3. Ridicați bărbia puțin în sus și cinci file, împingeți fălba inferioară înainte și apoi mențineți poziția pentru același timp.
 4. Deschideți-vă gura, apoi înclinați-vă capul înapoi și închideți maxilarul. Coborâți capul în poziția sa inițială și repetați din nou.
 5. Face-fitness oferă încă un exercițiu, pentru care vârful limbii trebuie să apese mai întâi pe cerul superior și apoi pe zona din spatele dinților inferiori.
 6. Apăsați limba împotriva cerului, faceți-o cu toată suprafața, nu doar cu vârful.

Face-fitness - înainte și după

Dacă faceți o antrenament regulat, atunci în două săptămâni puteți vedea rezultate bune. Dacă nou-veniții care se confruntă cu aptitudini fizice vor aprecia fotografiile înainte și după, va fi posibil să se observe o serie de schimbări pozitive: volumul obrajilor scade, fața devine mai alungită, iar pomeții sunt mai expresivi. În plus, puteți uita de bărbia dublă, puteți reduce puffiness și reduce numărul de riduri. Femeile notează că, după câteva sesiuni de antrenament, ochii lor au devenit mai expresivi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 69 = 71