goji fructe de padure aplicarea de slăbire

Purtat de urmatorul medicament minune pentru pierderea in greutate, am condus întotdeauna riscul de a deveni victime ale vânzători fără scrupule mercantilismul „produse ecologice“. La urma urmei, chiar și existența certificatului, abundența de sigilii nu garantează că sunteți de cumpărare pură, cultivate în zona de produs ecologic, și cu siguranță, cu atât mai mult că acest produs va fi în măsură să vă ajute să facă față cu a fi supraponderali. Și despre ce certificări putem vorbi când cumpărați "mântuirea" prin ponderarea pe piață.

Goji fructe sunt doar din această categorie. Pe de o parte, vreau să cred că acestea sunt chiar "mântuirea" pentru care ați aruncat o mulțime de bani pentru toate celelalte experimente cu cifra. Și, pe de altă parte, în duș, toată lumea are un pic de realism, și îți dai seama că, indiferent cât de mult mănânci goji, greutatea ta nu se schimbă semnificativ.

În ceea ce privește primul - nu putem testa eficacitatea pierderii de greutate cu ajutorul fructelor goji, pentru că până acum nimeni nu a efectuat cercetări pe această temă. Dar cel de-al doilea gând, care este mai aproape de adevăr, spune doar că fructele de pădure nu pot ajuta decât corpul să recupereze, să purifice și să îmbunătățească imunitatea. Totul altceva - dieta, nutriție echilibrată, sport - este a ta.

cerere

Luați în considerare modalitățile multiple de a folosi goji fructe de padure pentru pierderea în greutate.

Brot din goji

Puneți în termos 50 g de fructe de padure și turnați-le cu apă clocotită. Insistați 10 minute și utilizați supa obținută în două mese - dimineața pe stomacul gol și seara înainte de cină. Acest instrument vă va ajuta să normalizați producerea de insulină și să vă scutiți de pofta de dulciuri în seara. Tortul, lăsat după decoct, trebuie de asemenea să fie consumat - aceasta este fibră pură, care activează peristaltismul intestinal.

Tinctura goji

Asigurați-vă că experimentați efectul de vindecare al următoarei prescripții pentru pierderea în greutate cu boabe de goji, aduse din patria lor - China. Este o tinctură care mărește imunitatea.

Luați o sticlă de sticlă întunecată și puneți acolo 50 g de fructe de pădure. Acestea ar trebui să fie umplute cu o vodcă de 45% de distilare bună. Tinctura trebuie să stea timp de 10 zile într-un loc întunecat, și numai atunci va fi adecvată pentru utilizare. Luați tinctura de tinctură de două ori pe zi pentru 10 ml - dimineața (pe stomacul gol) și înainte de culcare.

Tinctura de boabe goji este indicată pentru utilizarea în anemie, anemie, amețeli, imunitate slăbită și o scădere a vederii.

Ceaiul Goji

De asemenea, există o rețetă magnifică de ceai din goji cu adăugarea de flori uscate de crizanteme. Ia ingredientele pentru 1 portie de ceai:

  • 1 linguriță uscat negru ceai frunze;
  • 5 flori de crizanteme;
  • 5 boabe de goji.

Umpleți perfuzia cu apă clocotită și insistați 10 minute.

Utilizarea ceaiului din fructe de pădure goji va duce la întinerirea întregului organism. Dezvoltarea activă a colagenului va începe, pielea va fi netezită și umezită, tonusul muscular va crește, veți simți creșterea forțelor fizice și psihologice.

Vin de la Goji - afrodisiac

Pentru această rețetă veți avea nevoie de un litru de vin de masă care vă place și, bineînțeles, 50 g de boabe goji. În vinul ar trebui să fie turnat fructe de padure uscate, plută sticla și să păstreze într-un loc răcoros, întunecat - 60 de zile. În acest timp, vinul se va infuza și nu numai că va îmbunătăți gustul, goji fructe de padure reteta pentru pierderea in greutatedar, de asemenea, bogate în proprietăți utile de fructe de padure orientale.

În fiecare zi trebuie să beți 100 ml din acest vin. Rezultatul se va dovedi în prima zi.

Goji fructe de padure nu sunt un panaceu, dar cu siguranță un produs foarte util care nu ar trebui neglijat. Doar o compoziție vorbește de la sine - vitamina C, întregul grup B, caroten, aminoacizi, minerale, polizaharide - toate acestea nu pot decât să lase urme pozitive asupra sănătății tale. În plus, goji este neobișnuit de gustos - cu ajutorul lor puteți nu numai să preparați decocții și tincturi medicinale, ci pur și simplu să adăugați activ la supe, cereale și cursuri secundare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 1 =