grâul de grâu este bun și rău

În zilele noastre, oamenii plătesc din ce în ce mai multă atenție nutriției sănătoase. Pentru a oferi organismului microelemente, vitamine și alte substanțe utile (în special în timpul iernii), nutriționiștii recomandă adăugarea de germeni de grâu în dietă. Avantajul lor este valoarea nutrițională, precum și faptul că boabele de grâu pot fi germinate și folosite pe tot parcursul anului. Beneficiile și efectele germenilor de grâu asupra organismului uman vor fi discutate în acest articol.

Ingrediente de germeni de grâu

De mult timp, oamenii de știință angajați în problemele de nutriție rațională și prelucrarea boabelor de grâu sunt asigurați de valoarea nutritivă și biologică ridicată a embrionilor lor. Proprietățile sale de întinerire au fost cunoscute de mult timp oamenilor. Este germenul grâului de grâu îmbogățit cu toate substanțele necesare organismului. Germenii de grâu prezent macrocell 21, 18 aminoacizi, vitaminele 12, în care potasiu în acesta este de 2-2,5 ori mai mare decât un bob întreg, calciu 1,5-2,5 ori mai mare, și vitamine B mai mare de aproximativ în 3-4 ori. Fibrele de germeni de grâu afectează pozitiv organismul și procesele sale metabolice. Ea promovează o curățare completă a mediului intern al organismului: celule, lipsite de sarcină excesivă toxice, direcționează resursele sale să se repare singur, și nu de a lupta cu zgură.

Beneficiile germenilor de grâu

Grâu de germen are un efect anti-sclerotic și antitoxic asupra organismului. Datorită efectului lor antioxidant, procesele de îmbătrânire sunt înrăutățite în organism. În cazul consumului regulat de germeni de grâu în sânge, nivelul colesterolului scade, iar probabilitatea apariției bolilor cardiovasculare este redusă la minimum. Acestea sporesc apararea organismului, au un efect pozitiv asupra sistemului nervos central, imbunatatesc starea parului, unghiilor si a pielii. Se recomandă consumarea de germeni de grâu pentru a îmbunătăți funcția de reproducere, precum și cu încărcături fizice și mentale sporite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 5