brânza brută cu iaurt este bună și rea

Multe femei care doresc să piardă în greutate vor să învețe despre beneficiile și daunele hrivnei brute cu iaurt. Aceasta este o rețetă destul de populară, dar înainte de ao folosi, să analizăm în continuare ce substanțe conțin preparatele pregătite.

Ce este util pentru hrișcă brută, umplută cu iaurt?

Vorbind despre beneficiile hrizului brut cu iaurt, trebuie spus despre compoziția fiecărui ingredient al acestui fel de mâncare.

Compoziția hrișcă poate fi numită unică, această făină practic nu conține carbohidrați, în ciuda faptului că cantitatea de proteine ​​din ea este într-adevăr imensă. Crupa conține, de asemenea, potasiu, fier, metabolism și C, cobalt, cupru și bor. Toate aceste oligoelemente ajută nu numai la creșterea hemoglobinei, ci și la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului.

Kefirul conține proteine, calciu și vitaminele B și A. Acest produs din lapte acru ajută la îndepărtarea zgurilor și a substanțelor nocive din organism, ajută la stabilirea proceselor digestive.

În combinație, aceste produse ajută la eliminarea toxinelor și toxinelor din organism și la reglarea metabolismului și, în același timp, saturarea organismului cu vitamine și oligoelemente necesare. De aceea hrișul brut cu kefir este folosit pentru a pierde în greutate de multe fete.

Pentru a pregăti un fel de mâncare, aveți nevoie doar de o cană de cereale pentru a turna 0,5 l de produs de lapte fermentat și lăsați să se umfle pe timp de noapte. Dimineața, se consumă ½ gătit "de cereale", iar seara partea rămasă. În doar 10 zile, fata va observa că greutatea ei a scăzut, desigur, dacă la prânz nu se va permite să "mănânce jumătate din tort". După această perioadă, experții recomandă o pauză pentru aceeași perioadă, după care cursul poate fi repetat. Merită să ne amintim că o astfel de dietă nu poate fi utilizată de cei care suferă de boli ale sistemului digestiv, de exemplu, gastrită, ulcere, colită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 16 = 22