hrișcă cu iaurt este bună și rea

Hrisca și iaurtul sunt alimente utile și nutritive, datorită cărora puteți pierde în greutate fără a afecta corpul. Există o dietă destul de eficientă, care constă în întregime din hrișcă și kefir. Această dietă nu este recomandată pentru a fi observată mai mult de șapte zile și repetată de mai mult de trei ori pe an.

Cum să gătești hrișcă cu kefir pentru pierderea în greutate?

Hrișcă cu iaurt ajută la curățarea zgurii într-un timp scurt, dar pentru aceasta este important să o pregătiți în mod corespunzător. Particularitatea dietei este că hrisca trebuie să fie uscată și friabilă. În acest caz, rezultatul din dieta va fi rapid și vizibil. Să mănânce hrișcă cu iaurt ar trebui să fie, de îndată ce există un sentiment de foame. Este interzis să adăugați ulei, sare și zahăr în ovăz. Kefirul poate fi utilizat fără grăsimi și nu mai mult de 1 litru pe zi. Hrișca trebuie să fie turnată cu apă fiartă de mai multe ori, apoi așteptați până când crupa se usucă și o prăjiți puțin într-o tigaie, fără a adăuga condimente și sare. Apoi puneti chifla intr-o cratita si turnati apa fiarta intr-un raport de 1: 1,5. Apoi acoperiți cu un capac, înfășurați un prosop și lăsați-l peste noapte pentru a face ca hrișcă să se umfle. Băutura nu este necesară, deoarece beneficiile hrișului fiert cu iaurt sunt mult mai puțin.

Se întâmplă că nu există absolut nici un crup crud. În acest caz, puteți turna jumătate de pahar cu pastă de hrișcă cu două pahare de apă, aduceți la fierbere, apoi opriți-o, acoperiți-o și împachetați-o cu un prosop, lăsând-o timp de câteva ore. Apoi hrișcă va avea un gust de fiert, dar va păstra toate substanțele utile și va deveni mai stricte pentru stomac. O altă opțiune bună este hrișca de grâu la sol cu ​​chefir. Dacă umpleți pământul cu chefir și așteptați să se umfle, îl puteți mânca chiar și într-o stare rece.

Beneficii și rău de hrișcă brut cu iaurt

Este hrișcă brută cu iaurt, care nu a suferit tratament termic, este considerată cea mai folositoare. Hrana din hrișcă este cunoscută de mult ca un produs destul de satisfăcător, îmbogățit cu un număr mare de elemente nutriționale. Acest lucru are un efect pozitiv asupra muncii organelor interne. Prezența hrișcă în dietă vă permite să eliminați umflarea, să normalizați ficatul, să ajutați cu anemie și hipertensiune arterială. În acest produs, există mere și acid citric, care contribuie la accelerarea digestiei. În comparație cu alte produse, hrisca conține o cantitate mică de carbohidrați, deci este considerată un produs alimentar.

Kefir în proprietățile sale utile nu este inferior hrișcă. Conține proteine, calciu, vitaminele A și B. Împiedică putrezirea resturilor de alimente în stomac, reglează activitatea intestinală, previne alergiile, îmbunătățește funcția hepatică și curăță corpul de toxine. Alegerea iaurtului trebuie luată în considerare cu atenție. O atenție deosebită brânza brută cu iaurt este bună și reaar trebui inversată la data fabricării. Dacă este mai puțin de o zi - kefirul poate deveni un laxativ puternic și poate provoca flatulență. Dacă mai mult de trei zile - este plină de constipație. Kefirul cu o dietă ar trebui să fie beat sau 30 de minute înainte de a mânca sau după 30 de minute.

Contraindicațiile la consumul de hrișcă cu iaurt pot fi boli hepatice inflamatorii, hepatite de toate tipurile, boli pancreatice. Atunci când gastrită, chefir ulcer gastric ar trebui să fie beat doar după consultarea unui medic. În timpul sarcinii, alăptării, precum și sub presiune redusă și anemie, această dietă poate fi dăunătoare. Dacă respectarea unei astfel de diete provoacă disconfort, amețeli sau slăbiciune, ar trebui să o opriți imediat. Trebuie să vă amintiți că, chiar și cu o pierdere în greutate de succes, trebuie să ieșiți din dietă treptat, pentru a nu obține din nou kilograme în plus.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 + = 87