încălzirea înainte de antrenamentul în greutate

Forța de antrenament implică utilizarea greutății, adică corpul va primi o încărcătură mare, deci este important să știți cum să întindeți mușchii înainte de antrenament. Dacă ați sări peste acest element, puteți avea răni grave. Există mai multe exerciții diferite care ajută la pregătirea pentru creșterea stresului.

Ce dă preîncălzirea înainte de antrenamentul de forță?

Exerciții simple? puteți să vă pregătiți articulațiile și mușchii și, de asemenea, să faceți ca ligamentele să fie mai elastice. În plus, activitatea sistemului nervos se îmbunătățește, pulsul se ridică, vasele se extind, în general, organismul se pregătește pentru o muncă sporită. Acest lucru nu numai că reduce riscul de vătămare, ci și mărește eficiența instruirii. După încălzire, pulsul ar trebui să crească la 95-110 bătăi pe minut.

Cum se face warm-up înainte de antrenament?

Pentru a încălzi mușchii nu trebuie să-și petreacă mult timp, doar 15 minute. Alocați o încălzire generală și specială. În primul caz, se utilizează, de obicei, o sarcină aerobă, de exemplu, alergând pe loc și frânghiul de sărituri. Această categorie include și alte exerciții: mișcări de rotație a mâinilor, pante, întoarceri etc. O încălzire specială implică efectuarea de exerciții cu greutate redusă pentru a se pregăti pentru o încărcare mai serioasă. Forța de formare, se recomandă să se încălzească rapid și viguros, făcând fluidul comun este mai dens, iar aceasta, la rândul său, va crește stabilitatea articulațiilor la ridicarea greutăților.

Un exemplu de modul în care vă puteți încălzi înainte de antrenament în sala de gimnastică:

  1. Startul începe de la fugă la fața locului timp de 5 minute.
  2. Trecem la încălzirea articulațiilor, pentru care este necesar să facem mișcări circulare în diferite direcții. Începeți cu capul și cădeți la picioare. Este suficient să faceți 10 mișcări în fiecare direcție.
  3. cum se face warm-up înainte de antrenamentO încălzire eficientă înainte de antrenament trebuie să includă în mod necesar încălzirea mușchilor. Puteți face înclinații în direcții diferite, leagăn picioare, squats, și mini-masaj este, de asemenea, posibil.
  4. Partea obligatorie a încălzirii este o întindere mică, care nu numai că va pregăti mușchii, ci va împiedica apariția durerii. Este important să faceți totul fără probleme, fără să vă faceți griji.
  5. Pentru a termina încălzirea, puteți efectua exerciții cu o greutate mică.

Alegeți pentru dvs. cele mai potrivite exerciții pe care doriți să le îndepliniți. Amintiți-vă că nu trebuie să faceți prea mult efort, pentru că este doar o etapă pregătitoare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

33 − 24 =