kefir cu sfecla rosie

Există o cantitate mare de mono-diete care ajută la scăderea excesului de greutate într-un mod extrem, dar efectul acestora durează o perioadă mică de timp. Nutriționiștii recomandă alegerea unor opțiuni mai blânde, de exemplu pierderea în greutate a iaurtului cu sfecla, rețetele cărora vor fi discutate mai jos. În acest caz, dieta nu va fi slabă, iar organismul va primi substanțele necesare.

Dieta kefir cu sfecla - reteta

Pentru a folosi o astfel de dietă mai mult de o zi este un test foarte dificil, astfel încât să puteți pregăti pur și simplu un cocktail de kefir-sfeclă și să-l beți în orice moment. Doza zilnică este de 1 kg de legume și 1,5 litri de kefir.

ingrediente:

  • sfecla - 1 kg;
  • kefir - 1,5 litri.

preparare

Am fiert sfecla și, tăind în bucăți mici, se combină cu iaurt.

Dieta pe iaurt cu sfecla poate fi variata reteta de supa, care va fi discutata mai jos.

ingrediente:

  • sfecla - 2 buc;
  • castraveți proaspeți - 3 bucăți;
  • ouă - 3 bucăți;
  • kefir - 0,5 l;
  • verdeață, suc de lămâie.

preparare

Sfeclă și ouă se fierb și se curăță. Decoltarea sfeclei nu trebuie să fie turnată, deoarece este necesară pentru gătit în continuare. Rădăcina rădăcină pe o răzătoare mare cu castraveți. Luați un recipient, puneți legumele în el, turnați kefir și bulion de sfeclă, cantitatea de care depinde de densitatea dorită a supă. În cele din urmă, stoarceți sucul de lamaie, adăugați sare și decorați-vă cu ouă și verde.

Rezultatele dietei kefir cu rețetă de sfeclă roșie

Studiile au arătat că această dietă vă va ajuta să scăpați cu ușurință de câteva kilograme care vă împiedică să purtați rochia preferată înainte de sărbătoare. Se mai numește și descărcare, deoarece acestea utilizează maxim 3 zile consecutive. Un bonus suplimentar va fi curățarea corpului și saturarea intestinelor cu probiotice, care sunt conținute în kefir. Pentru o utilizare mai lungă, această metodă de pierdere în greutate nu este potrivită.

Contraindicații

Sfecla în cantități mari este contraindicată persoanelor cu aciditate crescută a sucului gastric, insuficienței renale și, de asemenea, este imposibil să se utilizeze o astfel de dietă pentru diabetici și persoanele alergice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =