kefir dieta de mere

Mulți oameni nu pot doar să se refuze pentru ei înșiși în dulce și grăsimi - ei caută mai multe opțiuni limitate pe care puteți pierde în greutate rapid și eficient. Dieta cu dietă de cafir în acest sens este surprinzător de bună: este calorică scăzută și nu vă face foame și vă permite să vedeți rapid rezultatele. O opțiune excelentă pentru cei mai nerăbdători! Din păcate, ca toate dietele, nu este potrivit pentru toată lumea și, dacă aveți boli ale organelor interne, în special în tractul gastro-intestinal, aceasta poate fi aplicată numai după aprobarea medicului.

Kefir și mere: dietă

Cea mai simplă versiune a unui astfel de dieta presupune cinci mese, pentru care va mânca aproximativ un kilogram de mere și un litru de 1% iaurt - de fiecare dată când o sticlă incompletă de iaurt si un mar. Înainte de a merge la culcare, vă puteți permite un alt măr mic. Se recomandă să nu alegeți soiuri prea dulci, dar nu prea acru. În plus, puteți bea ceai verde și apă în orice cantitate.

În general, această dietă pe bază de kefir și mere timp de 7 zile este destul de complicată, iar persoanele care se ocupă de munca mentală o vor simți mai mult decât altele. În acest caz, se recomandă să vă permiteți câteva mere dulci în a treia și a patra zi. Această dietă este dezechilibrată și nu se recomandă să stați pe ea mai mult decât în ​​acest moment.

Kefir-dieta de mere timp de 9 zile

O altă opțiune, calculată puțin mai mult de o săptămână, oferă rezultate excelente, iar dacă veți mânca cu siguranță după o dietă, efectul poate fi menținut. Cu toate acestea, această opțiune este destul de dificilă și poate fi utilizată numai de către oameni sănătoși.

Ca și în versiunea anterioară, toate aceste produse ar trebui împărțite în 5-6 recepții și consumate uniform pe tot parcursul zilei. Meniul este ușor de reținut:

  1. În primele trei zile: un litru și jumătate de iaurt fără grăsimi pe zi.
  2. În celelalte două zile: un kilogram și jumătate de mere proaspete pe zi.
  3. În a treia zi: și jumătate de litru de iaurt degresat pe zi.

Se recomandă să ia complexe de vitamine suplimentare, care includ vitaminele B, A și C, la fel ca în dieta include doar două produse, iar acestea nu pot furniza organismului cu toate varietate de elemente necesare.

Modul de ieșire din dieta cu kefir-mar

Oricare ar fi dieta ta, ai nevoie de o cale competentă. Deci, pur si simplu iesi consumul de mere și să ia de friptură, organismul pur și simplu nu se poate ocupa de sarcina a căzut pe el și să înceapă în mod activ pentru a stoca grăsime, ceea ce face salvați nu numai rezultatele, dar, de asemenea, pentru a pune pe greutate.

De aceea este recomandat să ieși treptat, în câteva zile. Oferim o schemă moale pentru ieșire, în care o dietă cu kefir și mere este completată cu pui, brânză și apoi cu alte produse:

  1. Prima zi de eliberare. Toată ziua mâncați ca înainte de chefir și mere, dar pentru prânz mănâncă un pui mic de pui fiert cu ierburi.
  2. kefir dieta de mere 9 zile

  3. A doua zi de eliberare. Mănâncă ca de obicei kefir și mere pentru micul dejun, prânz și prânz, iar pentru prânz și cină mănâncă porții de piept de pui fiert cu legume.
  4. A treia zi de eliberare. Pentru micul dejun, ceai cu brânză, pentru prânz - kefir și mere, pentru prânz - supă de pui, pentru prânz - kefir și mere, pentru cină - piept de pui cu salată proaspătă de legume.

După aceasta, pieptul de pui poate fi înlocuit cu pește fără carne de vită sau carne de vită și diversifică astfel meniul său. Dacă veți continua să mâncați în același mod ca cel indicat în a treia zi de ieșire, nu veți câștiga în greutate înapoi, deoarece aceasta este o dietă ușoară, echilibrată și adecvată. De asemenea, pentru a menține rezultatele, vă recomandăm să descărcați zilele de kefir-mar de o dată sau de două ori pe săptămână.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 + = 58