Kissel pentru pierderea in greutate

Kissel este o delicatesă veche slavă, care a fost întotdeauna foarte iubită și venerată. Recunoașteți, chiar și în basme au existat râuri de lapte și coastele kiselnye! Dar jeleul nu este numai gustos, ci și util: este preparat în mod tradițional fie din făină de ovăz, fie din fructe și fructe de pădure, iar uneori puteți întâlni chiar și o rețetă de gelatină din gem! Produsele naturale au întotdeauna o putere de vindecare pentru organism, îmbogățindu-l cu vitamine, minerale și diverse substanțe utile.

Pot să-mi pierd greutatea pe un sarut?

Acest fel de mâncare nu este numai bogat în calorii, ci și sațietate. Se umple repede volumul stomacului, ceea ce dă un sentiment de saturație, dar nu creează un exces de calorii.

Kissel este, de obicei, perceput de noi ca o băutură, totuși, în loc de structura lichidă tradițională, este vâscos, ca terci de ovăz și, uneori, aproape tare, ca jeleu. Apropo, jeleu pentru pierderea in greutate este util datorita structurii sale - acesta inglobeaza usor tractul gastro-intestinal, datorita carora este permis de catre medici, chiar si cu boli grave, cum ar fi ulcere. Băutura vâscoasă permite îmbunătățirea funcționării organelor digestive, datorită cărora există curățarea de toxine. Toate aceste caracteristici pozitive ne permit să spunem că, cu o aplicare rezonabilă, un jeleu de curățare pentru pierderea în greutate va fi foarte util.

În același timp, merită să distingem preparatele naturale preparate din cocktailuri proaspete din produse semifinite și amestecuri de pulbere (gel de slăbit "leovit" și alte tipuri). Desigur, ceea ce faceți din produsele naturale este mult mai util.

De exemplu, este util să înlocuiți cu un zâmbet 1-2 mese pe zi. Să presupunem că, ceaiul și cina după-amiază. În acest caz, veți pierde în greutate într-un ritm rapid și cu siguranță va deveni mai subțire după 1-2 săptămâni.

Hercules jeleu pentru pierderea în greutate

Kissel din ovăz pentru pierderea în greutate este o adevărată poțiune medicală care poate fi preparată în conformitate cu rețeta strămoșilor noștri, supraviețuind în mod miraculos până în prezent. Ar trebui să fie gătit timp de câteva zile, dar recenzii spun că această rețetă pentru slăbire este eficientă și merită să așteptați o astfel de perioadă:

  1. In borcan de trei litri a pus 300 de grame de făină de ovăz (nu fulg) polstakana iaurt, smântână lingura, jumatate sau doi litri de apă, o bucată de pâine de secară.
  2. Închideți borcanul cu o cârpă și puneți-l pe baterie sau înfășurați-l într-o pătură.
  3. După trei zile, presați amestecul, dați lichidul într-o cratiță și gătiți până la fierbere. Lichidul trebuie să devină vâscos. Kissel este gata!

Luați această băutură timp de o lună pentru o jumătate de pahar cu 20 de minute înainte de fiecare masă. Acest lucru vă permite să mâncați mai puțin și, în același timp, să vindecați tractul digestiv.

Kissel pentru pierderea in greutate din sfecla

Sfecla de sfeclă pentru pierderea în greutate este mai ușor de pregătit, dar gustul său nu este plăcut pentru toată lumea. Variați cantitatea de sfecla pentru a obține combinația optimă. Nu este dificil să o pregătiți:

  1. Luați o mână de fulgi de ovăz, la fel de mult prune și sfeclă brută rase, se toarnă cu două litri de apă.
  2. Gatiti amestecul la foc mic timp de 15-30 minute pana cand amestecul devine putin mai gros si se aseamana Kissel pentru pierderea in greutate din sfeclakissel în aparență.
  3. Strângeți amestecul, dar nu aruncați groapa.

În timpul zilei, când pregătiți jeleul, trebuie să mâncați foarte puțin - de exemplu, aranjați descărcarea pe kefir sau pe mere. Cu 2-3 ore înainte de un vis în loc de o băutură de băut cină - cât poți și vrei. În dimineața următoare, luați micul dejun de la jeleu. Această zi de descărcare cu continuarea se efectuează de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de cât de repede aveți nevoie de rezultate.

Această rețetă poate fi folosită mai des, chiar și în fiecare zi, dacă aveți nevoie să pierdeți în greutate. În același timp, veți avea micul dejun, puteți lua masa cu jeleu, iar la prânz puteți mânca tot ce vă doriți (este mai rezonabil, desigur, să refuzați fast-food, dulciuri și alimente grase).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 1