leptină în pilulele de dietă

Leptina este un hormon de sațietate, care este secretat în principal de celulele grase și permite o scădere semnificativă a apetitului.

În timp ce organismul produce leptină în perioada unei diete calorice strânse, metabolismul trece în modul economic, ducând astfel la o reducere a costurilor cu energia. Oamenii de știință au efectuat experimente pentru a afla dacă este posibilă evitarea încetinirii metabolismului în cazul administrării leptinei suplimentare. În cadrul experimentului au participat bărbații cu exces de greutate. Ei au fost împărțiți în două grupuri. Într-o zi i sa permis să mănânce nu mai mult de 500 de calorii. Primul grup a primit leptină, al doilea - placebo. Experimentul a durat 46 de zile.

Ce a dus la asta?

Astfel, în timpul experimentului sa constatat că pierderea medie în greutate în primul grup a fost de 14,6 kilograme, iar în al doilea - 11,08 kilograme. Participanții care au fost injectați cu leptină suplimentară au menționat că dieta a fost mult mai ușor de tolerat, deoarece a scăzut semnificativ pofta de mâncare.

Astfel, acest lucru poate duce la faptul ca, in viitor, oamenii de stiinta vor dezvolta o formula pentru fabricarea de leptina in comprimate, care va lupta impotriva obezitatii.

Cum functioneaza leptina?

Leptina reglează procesele de depunere a grăsimilor în țesutul adipos. Există sugestii că leptina are receptori specifici în hipotalamus, ceea ce permite transmiterea unui semnal pentru creșterea țesutului adipos.

Care este concluzia?

Pot fi rezumate că dacă leptina lansat în dieta pastile ca persoanele cu dieta saraca in calorii va fi în măsură să crească portabilitatea acestuia, sporind astfel productivitatea. Dar, dacă nu urmați dieta și luați leptină, atunci nu va mai avea nici un rost. Aceasta este, pentru speranțele au fost justificate, este necesar să se urmeze o dieta si leptina administrat.

În timp ce farmaciștii nu au creat medicamente care conțin leptină, pot fi utilizate mai multe produse nemedicale. Pe piața de astăzi, puteți găsi cafea și ceaiuri din medicina americană Leptin:

  1. Leptin Slimming cafea cu gonoderma ciuperci.
  2. Leptin Cold Lemon Ceai.
  3. hormon satietate leptină

  4. Cafea pentru pierderea in greutate Rose kerv Leptin.
  5. Leptin Ceai de fructe rece pentru arderea grasimilor.
  6. Ceai verde (Leptin Green Tea) pentru o pierdere rapidă în greutate.
  7. Leptin Cacao.
  8. Leptin African Mango Afican Mango.
  9. Leptin Ananas Balance.

Creatorii afirmă că efectul băuturilor lor este identic cu leptina, adică procesele metabolice din corp la capacitate maximă, care afectează în mod favorabil pierderea în greutate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 1