lămâie încolțită bine și rău

Lămâiele încolțite sunt un produs preferat al vegetarienilor și al hranei brute. Se consumă atât soiuri fierte, cât și soiuri crude. Chiar și nutriționiștii și medicii au notat că lămâiele încolțite au proprietăți utile.

Cât de util este lămâia încolțită?

Acest produs este o sursă inepuizabilă de proteine. În o sută de grame de linte - douăzeci și patru de grame de proteine. Acest lucru este foarte mult. Prin urmare, atunci când utilizați această plantă de fasole, vegetarienii nu au nevoie de proteine ​​animale, de exemplu, în carne, lapte sau ouă. Pentru a maximiza utilitatea germinării grâului în formă brută pentru organism, este necesar să se înmoaie această plantă de fasole atunci când nu a dat încă germeni.

Lentilele sunt, de asemenea, bogate în carbohidrați. Acestea conțin aproximativ cincizeci la sută. Printre avantajele incontestabile ale plantei, dietiticii remarcă următoarele.

  1. Abundență de fier (mai mult de 10 mii micrograme).
  2. Stocuri de potasiu, mangan și zinc.
  3. Componente rare: bor sau titan.

Toate aceste elemente îmbunătățesc semnificativ sângele, hrănesc corpul și se încălzesc în frig. Lentilele sunt utile, inclusiv diabetul.
Dar grâul încolțit nu poate beneficia numai, ci și daune dacă nu este gătit corect. Coacerea corectă presupune o spălare preliminară a boabelor. Lentila ar trebui aruncată numai în apă clocotită și gătit timp de aproximativ 15 minute.

Cu toate acestea, cea mai utilă este lămâna brută.

Lăstarea înfiptă cauzează rău?

Planta însăși nu poate face rău. Consecințele negative se manifestă dacă o persoană consumă fanatic linte. Când se mănâncă, acest tip de fasole poate afecta negativ digestia. Dacă mâncați o lishka, atunci o jumătate până la două ore o persoană se va simți umflată. decât lămâia utilă încolțităPrin urmare, cea mai bună opțiune este de 150 de grame pe porție.

Dacă o persoană are stomac bolnav, este nevoie de linte cu precauție. Acest legum este digerat destul de mult în stomac. În plus, este foarte satisfăcătoare.

Pentru unii vegetarieni și alimentele crud, lămâiele încolțite și cele nealcoolizate nu se bucură de caracteristicile gustului. În acest caz, este necesar să se amestece fasole cu miere sau fructe uscate. Unele adaugă lămâie la salată și o condimentează cu sos, de exemplu soia.

Experții recomandă să mănânci lămâie încolțită în toamnă sau iarna. În vara, după cum asigură, sufletul nu-i minte, care are un efect de încălzire.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 + = 82