masca în saună pentru pierderea în greutate

Mulți oameni preferă să viziteze sauna regulat pentru a vă relaxa și a ușura tensiunea. Un alt plus al unor astfel de proceduri este posibilitatea de a obține mai bine și de a scăpa de celulită și de câteva kilograme. Există diferite tratamente de înfrumusețare în saună pentru pierderea în greutate, dar cele mai populare sunt măștile. Acțiunea lor vizează curățarea corpului de exces de lichid, toxine și toxine, îmbunătățirea stării pielii, eliminarea celulitei și reducerea volumului corpului.

Care sunt măștile din saună pentru pierderea în greutate?

În primul rând, ar trebui luate în considerare mai multe reguli pentru realizarea unor astfel de proceduri. Pentru a obține rezultatul, se recomandă să faceți masca de câteva ori pe săptămână. Atunci când efectuați proceduri cosmetice, este important să vă asigurați că temperatura nu crește peste 90-95 de grade. Este important să pre-curățați frecaturile, de exemplu, baza de cafea oferă rezultate bune. Nu aplicați masca imediat după prima călătorie în camera de aburi, deoarece pielea nu a reușit încă să abur, ceea ce înseamnă că nu puteți conta pe un efect bun. Cel mai bine este să procedați astfel de proceduri cosmetice înainte de ultima vizită la camera de aburi. Rețineți că măștile pentru pierderea în greutate utilizează ingrediente naturale care pot declanșa dezvoltarea alergiilor, așa că, pentru început, faceți un test. Un alt sfat utile - după efectuarea procedurilor cosmetice, este recomandat să se absoarbă cu o mătură și, cel mai bine, dacă este mesteacăn.

Masti in baie pentru pierderea in greutate:

  1. Cu miere și portocaliu. Acesta este cel mai popular instrument care dă rezultate excelente. Datorită acestui fapt, pielea va deveni catifelată și blândă. Cel mai bine este să folosiți miere de hrișcă, floare sau var. Pentru a face un amestec pentru mască, amestecați 60 g de miere, câteva picături de ulei esențial de portocale și câteva linguri de smântână. Se amestecă până se uniformizează, se aplică întregului corp timp de 15 minute. și clătiți. După aceea, du-te din nou la termal.
  2. Cu miere și sare. Această mască în baia de slăbire crește transpirația, curăță pielea și îndepărtează substanțele nocive. Mierea trebuie încălzită și apoi adăugați aceeași cantitate de sare și amestecați până când se dizolvă complet. Răspândiți amestecul pe corp și recuperați-l la termal. După ce pielea sa deteriorat, este necesar să frecați masca cu mișcări de masaj, acordând o atenție deosebită domeniilor problematice. După ce părăsiți camera de aburi, spălați masca cu un duș cald.
  3. Cu miere și terci. Când se face ultima intrare în camera de aburi, puteți face o mască anti-celulită, pentru care luați 5 linguri. linguri de suc de struguri și adăugați 1 linguriță de miere și aceeași cantitate de fulgi de ovăz. Se amestecă toate ingredientele și apoi se aplică masa în zonele problematice și se lasă timp de 10 minute.
  4. Cu sare. Pentru a accelera și a îmbunătăți procesul de îndepărtare a toxinelor din organism, frecați cu atenție corpul cu sare înainte de a doua abordare a camerei de aburi. Dacă pielea este sensibilă, adăugați miere la sare. După frecare, înfășurați o foaie și mergeți la saună timp de 3-5 minute. Apoi părăsiți camera de aburi și se așează încă 15 minute și apoi clătiți amestecul cu apă caldă. Se recomandă odihna după aceea timp de 20 de minute.
  5. Cu miere și patrunjel. Luați o mică bucată de pătrunjel și tăiați-o fin, amestecați cu 200-2500 g de miere. Aplicați amestecul în zonele problematice ale corpului și țineți-l timp de 15-20 de minute, apoi clătiți-l cu apă caldă.
  6. Cu cacao. Această mască pentru pierderea în greutate poate fi utilizată pentru abdomen, șolduri și alte zone ale corpului. Se amestecă un pachet de cacao care nu conține zahăr și se adaugă câteva picături de ulei esențial de scorțișoară și lapte, a cărui cantitate trebuie calculată astfel încât să se obțină o masă omogenă similară cu aluatul. Aplicați masa pe piele în cel mult 15 minute.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 71 = 74