mere pentru pierderea în greutate

Proprietăți utile ale merelor

Merele conțin o mulțime de vitamine, acizi și micronutrienți. Prin urmare, acestea sunt recomandate pentru a utiliza, dacă doriți să scape de kilogramele în plus. Să ne dăm seama cât de utile sunt merele pentru pierderea în greutate:

  1. În acest fruct, există pectină, care elimină excesul de lichid și toxine din corpul uman.
  2. Cel mai bine este să alegeți merele verzi pentru scăderea în greutate, deoarece acestea sunt în cea mai mare parte acid, ceea ce înseamnă că au mai puțin zahăr și mai mulți acizi.
  3. Fiber, care este în mere, este util pentru îmbunătățirea digestiei.
  4. Manâncați aceste fructe în mod necesar cu o coajă și cel mai bine, dacă le frecați cu un răzuitor.
  5. Merele contribuie nu numai la scăderea în greutate, ci și la îmbunătățirea bunăstării generale.

Există mai multe opțiuni pentru o astfel de dietă, dar este mai bine să începeți cu una mai ușoară, astfel încât organismul să se obișnuiască cu ea. Aranjați-vă zilele așa-numite de descărcare pe mere. Încercați să consumați aproximativ 1,5 kg pe zi.

Mai intai trebuie sa decideti ce mere sunt mai bune pentru a pierde in greutate. Dacă nu puteți mânca mere mere proaspete verzi, le puteți găti. Opțiunea ideală este merele coapte pentru scăderea în greutate. Acest fel de mâncare va înlocui în mod ideal deserturile atât de preferate, ca și în cazul merelor pentru o creștere subțire, mere verzi pentru pierderea in greutatecoapte în cuptor, puteți adăuga o miere mică. În acest caz, nu există grăsimi dăunătoare și câteva calorii.

Exemple de dietă cu mere

Numărul opțiunii 1. Puteți mânca cât mai multe mere pe zi, după cum doriți. Numai există o condiție - beți multă apă.

Numărul opțiunii 2. Mancati mere proaspete sau coapte, dar nu mai mult de 1,5 kg. În această opțiune, consumul de alcool este interzis.

Numărul opțiunii 3. În plus față de mere, puteți consuma kefir. De 6 ori pe zi, mănâncă 1 mere + 1 ceașcă de kefir. Această opțiune este utilizată de femeile gravide.

Nu este recomandat să consumați mere pentru pierderea în greutate, dacă aveți gastrită sau aciditate crescută.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 39 = 48