mese înainte de antrenament în sala de gimnastică

Succesul de antrenament în sala de gimnastică, indiferent de scopul pe care l-ați stabilit pentru dvs., depinde în mare măsură de regim și dietă. Sistemul de nutriție într-un proces de formare activă depinde în primul rând de zona principală de formare - structurarea corpului și construirea mușchilor sau pierderea în greutate.

Cum ar trebui să mănânci înainte de exercițiu?

Mesele înainte de antrenament în sală trebuie să conțină un set de elemente utile care conțin cele trei componente principale ale dietei noastre - carbohidrați, proteine ​​și grăsimi. Importanța fiecărei componente se datorează proprietăților și încărcării:

  1. hidrati de carbon Este principalul furnizor de energie și glicogen, care oferă creierului și mușchilor o cantitate necesară de energie. Încărcăturile fizice necesită combustibil, care este glicogen, produs prin digerarea carbohidraților.
  2. proteine - sunt necesare ca parte a nutriției înainte de antrenamentul forței. Proteinele furnizează aminoacizi cu mușchi greu de lucru, astfel încât după producerea de proteine ​​în ele crește și masa musculară se acumulează.
  3. grăsimi - aceasta este o parte a hranei care este categoric contraindicată, atât înainte de sarcini de putere, cât și înainte de antrenament anaerob. Grasimile stau mai mult in stomac, ceea ce in timpul exercitiilor fizice poate provoca tulburari de digestie, inclusiv crampe grea si stomac.

Ei bine, dacă dieta înainte de antrenament va consta din carne fiartă sau aburi cu conținut scăzut de grăsime, în mod ideal - un file de curcan sau pui, o mică porție de orez sau hrișcă, o felie de pâine cu tărâțe. Omeletă potrivită cu legume, tăiței slabe sau friptura cu cartofi. În 30 de minute. Înainte de antrenament, puteți mânca un mic fruct - un măr, câteva boabe de căpșuni sau zmeură.

După antrenament timp de 20-30 de minute, este mai bine să nu mănânci nimic, ca o ultimă soluție, puteți bea un lapte sau un pahar de kefir. Nutriția după antrenament în sala de gimnastică ar trebui să vizeze restaurarea și întărirea mușchilor, astfel încât ar trebui să se acorde prioritate alimentelor cu conținut scăzut de grăsimi din proteine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 92