fructul beneficiilor și răului viburnum

Kalina este una dintre acele fructe de padure care sunt foarte populare ca un medicament natural. Cântecele, proverbele, basmele sunt despre ea. Dar mulți sunt interesați de chestiunea beneficiilor și a răului lui Morse de la Kalina.

Cât de util este fructul viburnumului?

Desigur, dacă este bine să-l pregătim pe Morse de la Kalina, proprietățile sale utile vor fi foarte semnificative și variate. În primul rând, se referă la capacitatea acestor fructe de padure de a scădea presiunea arterială și a ușura ușor durerea de cap. Kalina are, de asemenea, un efect pronunțat diuretic și diaforetic. Toate acestea contribuie la popularitatea lui Morse de la Kalina în rândul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Este suficient să bei un pahar de băutură răcoritoare pe zi, pentru a menține presiunea ușor, dar în mod constant în scădere, și bunăstarea persoanei se îmbunătățește. Gustul original amar al Kalinei face ca tratamentul să fie o plăcere.

Mulți oameni ca basul de mare cu miere, gătit cu miere. Dar ceea ce este util este o băutură populară în trecut în popor și chiar menționată în folclor și în literatura antică? Este renumit nu in zadar: bautura de fructe de calamine cu miere mareste imunitatea si contribuie la cresterea apararii organismului. O astfel de băutură ar trebui utilizată în timpul unei perioade de risc crescut de apariție a gripei și ARI sau chiar în timpul bolii, deoarece vitamina C este bogată în vitamina C.

Contraindicații

Cu toate acestea, dacă vorbim despre Morse din viburnum, el are și contraindicații. Aceasta este o consecință a proprietăților benefice ale boabelor. De exemplu, mors este contraindicat hipotensiunii, care nu are nevoie de reducerea presiunii. Boabele sunt acru, astfel încât acestea nu ar trebui să fie consumate cu aciditate crescută a stomacului și roșu, astfel încât să poată afecta alergiile. Din același motiv, băutura de fructe de la viburnum nu merită să bea femeile însărcinate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 4 =