Orez brun pentru pierderea în greutate | hounslowtw3.net

Orez brun pentru pierderea în greutate

orez brun pentru pierderea în greutate

Cei care doresc să se despartă cu kilograme în plus rapid și fără a afecta sănătatea, merită atenția acordată unui produs foarte interesant - orezul brun și folosirea acestuia pentru scăderea în greutate

Ce este orezul brun și de ce este util?

Valoarea orezului ca produs alimentar este determinată de faptul că:

  • este o sursă de carbohidrați și dă energie organismului;
  • conține micronutrienți și vitamine foarte utile, care pot umple toate solicitările organismului;
  • îndepărtează zgura, sarea și excesul de apă.

Cu toate acestea, atunci când curățați din coji și când mănânci, orezul își pierde cele mai multe merite. Prin urmare, este mult mai util să se utilizeze orez brun sau brun care nu a fost prelucrat. Diferența sa principală față de un coleg alb este un indice glicemic scăzut. Dacă mâncați o porție de orez alb, atunci o oră sau două mai târziu există un sentiment puternic de foame. Orezul brun pastreaza sentimentul de satietate mult mai mult. De ce este asta?

Indicele glicemic - un indice al ratei de scindare a produselor la glucoza pură. Dacă se întâmplă acest lucru rapid, se produce insulină, prin care nutrienții sunt transportați instantaneu către mușchi și țesuturi prin sânge - și acolo sunt depozitați ca grăsimi. Și corpul necesită din nou alimente.

Produsele cu un indice glicemic scăzut se descompun lent, eliberarea treptată a insulinei asigură o evoluție lentă a nutrienților și un sentiment de sațietate pentru o lungă perioadă de timp. Această proprietate vă permite să utilizați în mod eficient orezul brun pentru pierderea în greutate: dietele bazate pe acesta nu sunt însoțite de un sentiment deprimant al foametei.

Cum să gătești orez brun pentru pierderea în greutate?

Orezul brun, folosit în alimentație pentru scăderea în greutate, rămâne încă necurățat și cereale nealcoolizate, ceva asemănător cu semințele din piele. Prin urmare, trebuie să fie pregătit corespunzător. Există mai multe secrete.

Înainte de gătit, orezul este înmuiat și umflat timp de 1 până la 2 ore.

Pentru gătit, luați o cratiță cu pereți groși, astfel încât produsul să nu ardă.

cum să gătești orez brun pentru pierderea în greutate

Pentru un vas independent, raportul este luat: 1 pahar de cereale pe jumatate de litru de apa clocotita. Gatiti timp de 30 de minute, apoi evaporati aproximativ o ora. Puteți aduce la fierbere și puneți în cuptor timp de 45 de minute.

Pentru garnitură, raportul orez-apă va fi de 1: 5, după o jumătate de oră de gătit orezul este spălat cu apă fierbinte și evaporat.

Nu contează modul de a găti dieta de orez brun, o dieta bazata pe ea sau doar utilizarea regulată a acesteia în produsele alimentare eficiente și permit o săptămână să-și piardă una la două până la patru până la cinci kilograme.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: