orez kvas pentru articulații bune și rele

Medicamentele de farmacie care ajută la durere în articulații, nu sunt ieftine, atât de mulți oameni acordă atenție rețetelor populare. Mulți au fost deja în măsură să aprecieze beneficiile de kvas orez pentru articulații. Băutura este ușor de pregătit și poate fi făcută de toată lumea.

Beneficii și daune ale ouălor kvase pentru articulații

Dacă există probleme cu articulațiile, atunci este necesar să se renunțe la obiceiurile proaste și să se revizuiască dieta lor, eliminându-se din acestea produse neprofitabile. Este important să urmați toate recomandările de tratament. În plus, puteți bea din floare orez, care ajută la îndepărtarea sărurilor acumulate în articulații. Această băutură ajută la eliminarea inflamației, înlăturarea toxinelor, îmbunătățirea stării de bine și, de asemenea, are un efect pozitiv asupra proceselor metabolice. Oamenii care au încercat deja băutura spun că în 2-3 săptămâni vor fi observate primele schimbări pozitive. Trebuie să bei de 3-4 ori pe zi pentru 150 g. Cursul de tratament ar trebui să dureze 4-5 săptămâni, dar nu mai mult. După aceasta, se recomandă o pauză de 2 luni și, dacă este necesar, cursul poate fi repetat.

În ceea ce privește contraindicațiile pentru kvass de orez, băutura nu se poate bea în prezența intoleranței individuale. Harm kvass poate aduce cu utilizarea sa în cantități mari. Înainte de a începe să luați recomandarea de a consulta un medic.

Rețetă pentru quass de orez pentru articulații

Această băutură vindecătoare este foarte simplu de făcut acasă.

ingrediente:

  • orez rotund - 4-5 linguri. linguri;
  • orez kvas pentru articulații

  • apă - 1 l;
  • zahăr - 4 linguri. linguri;
  • stafide - o mână.

preparare

În primul rând, clătiți șroturile de mai multe ori, astfel încât apa să rămână curată. După aceea, se toarnă cu apă fiartă, se adaugă zahărul și stafidele. Toate se amestecă și se lasă timp de 3-4 zile într-un loc întunecos. După ce a trecut timpul, quass-ul va rămâne filtrat și puteți bea, dar trebuie păstrat în frigider.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1