darnitsa conținut de calorii pâine

Pâinea Darnitsa este arsă din făină de grâu de secară. Combină proprietățile benefice ale grâului și secului. Reteta pentru pâinea Darnytsia a fost creată înainte de al doilea război mondial din Leningrad. Această pâine ar trebui să aibă un gust plăcut, curajos, o aromă pronunțată și o structură fină a miezului.

Compoziția și proprietățile pâinii Darnytsia

Această pâine conține o gamă întreagă de vitamine, microelemente, acizi organici cu lanț scurt natural, fibre dietetice solubile și insolubile. Acestea contribuie la îmbunătățirea digestiei și la curățarea organismului de diverse substanțe toxice. Utilizarea regulată a pâinii Darnytsia aduce colesterolul, reduce riscul bolilor cardiovasculare, îmbunătățește starea părului, unghiilor și pielii, reduce probabilitatea de apariție a cancerului.

Rye, care face parte din această pâine, ajută la întărirea sistemului nervos, îmbunătățește starea de spirit, ajută la depășirea depresiei.

Beneficii și daune ale pâinii Darnytsia

Beneficiul pâinii Darnytsia este în principal în fibrele alimentare de secară cu valoare ridicată. Acestea contribuie la formarea microflorei intestinale și îmbunătățesc sistemul imunitar al organismului. Mulți oameni de știință dovedesc folosirea secțiunii pentru corpul uman.
În făină de grâu, o parte din pâinea Darnitsa conține mangan, cupru și seleniu, precum și vitaminele B și proteinele vegetale valoroase. Datorită combinației potrivite de făină de grâu și de secară, această pâine este perfect absorbit de corp.

Câte calorii sunt în pâine darnick?

Conținutul caloric al pâinii Darnytsia, în comparație cu multe alte soiuri de produse de panificație, este destul de mic. Calorii paine Darnitsa pe 100 de grame de produs sunt 206 kcal. În această pâine, un conținut scăzut de grăsimi, numai 1% și aceeași cantitate de carbohidrați. Prin urmare, pâinea Darnytsia poate fi inclusă chiar și într-o dietă alimentară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =