hrișcă hrișcă bun și rău

Pâinea este, în mod inerent, aceeași pâine, numai din cereale integrale. Pana in prezent, tot mai multi oameni se ocupa de stilul de viata si de nutritie corespunzator, asa ca in dieta lor prefera pâinea cu pâine obișnuită. Una dintre cele mai populare tipuri de acest produs poate fi considerată pe bună dreptate pâine de hrișcă. Baza lor este hrișcă. Aceste pâini conțin o cantitate destul de mare de carbohidrați, și anume 57,1 g. Este de remarcat că conținutul de calorii al pâinilor nu va fi mai mic decât în ​​produsele de panificație. În 100 de grame acest produs conține 308 de calorii, în timp ce conținutul de calorii al pâinii albe este de 259 kcal.

Ce este util pentru pâinea de hrisca?

Beneficiile pâinii de hrisca sunt în proprietăți speciale și o compoziție unică de vitamine și minerale. Vitaminele și componentele biologic active conținute în ele stimulează secreția de acizi biliari implicați în digestie, ajutând în mare măsură procesul de digestie și digestia alimentelor. În plus, pâinea de hrisca poate afecta cantitatea de colesterol din sânge. Acestea pot fi utilizate pentru tratarea și prevenirea anumitor boli gastro-intestinale, obezitate, ulcere, arsuri la stomac, ficat, rinichi, inimă, tiroidă, sistem nervos și ateroscleroză. Oamenii de stiinta noteaza de asemenea beneficiile pâinii de hrisca in cancer si diabet.

Feliile de hrișcă pentru slăbire

Pâinea de hrișcă este adesea folosită pentru pierderea în greutate. Pâinea de hrișcă va aduce beneficii sau rău depinde de utilizarea corectă a acesteia. În ciuda conținutului caloric ridicat, acest produs, spre deosebire de pâinea obișnuită, constă în carbohidrați lenți, care sunt mult mai bine absorbiți de organism, în timp ce sentimentul de sațietate rămâne o perioadă mai lungă de timp. Patru - cinci bucăți pe zi vor fi suficiente pentru a obține un rezultat vizibil și pentru a îmbunătăți bunăstarea generală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

54 − 50 =