Valoarea calorică Pangasius

Pangasius de multe ori cade pe rafturile noastre numite „somn de rechin“ și „unic“ - primul nume a apărut din cauza similitudinii aripioarelor de pește cu rechinul, al doilea - doar pe baza de telefon corupt, cineva care nu este întocmită și una fiind confundat cu o alta.

Dar nu este numai confuzie absurdă în legătură cu acest pește - noi credem că conținutul caloric și utilizarea pangasius ar trebui să aibă un efect benefic asupra organismului nostru, dar datorită faptului că - peștele. Carnea, după cum știți, este gustoasă, dar dăunătoare, și pește - aproape identic cu dieta. Oh, cât de greșit suntem ...

Câte calorii sunt în pangasius?

De fapt, care arată ca un pește Pangasius, cele mai multe dintre noi nici macar nu realizeaza, pentru ca magazinele noi vedem doar ca file de pește - alb, elegant, elegant. Acest file de „navigat“ la noi din Vietnam (țară furnizează 90% din pangasius în lume), acest lucru este în cazul în care peștii au fost curățate manual de oase, piele și grăsime - ultima răspândit în Pangasius.

Mai mult, pentru a evita aerisirea, fileul este acoperit cu un strat subțire de gheață. Și aici încep problemele ...
Calorii Pangasius sărăcăcioasă mici - doar 89 kcal la 100 g Acest lucru este util pentru orice dieta. Cu toate acestea, fileurile și grăsimile din pește sunt albe, iar stratul de gheață nu ne permite să vedem cum se cumpără.

Astfel, la domiciliu, adesea aducem fileuri curățate fără scrupule acoperite cu grăsime. Și 89 kcal nu se referă la întregul pește, și anume fileul pur. Asta este, într-un ideal - acest lucru este de 89 de calorii, și în practică poate fi sub 200 ...

Pericolul lui Pangasius

Dar dacă numai caloriile de pește Pangasius ar fi trebuit să ne fi alarmat. Vietnam este o țară pentru o excursie la care este necesar să se vaccineze de la 300 de specii de helminți care se găsesc acolo peste tot și în tot. Și pangasiusul nostru drăguț trăiește și suferă o cultivare industrială în râul Mekong. pește pangasius conținut caloricBăncile acestui râu sunt dens populate, iar apele sale, chiar și cu mari tulpini, nu pot fi numite ecologice.

Asta e asta e problema - calorii si beneficiile teoretice de pește, în ordine, dar dacă este vorba de reproducere său comercial și contactul cu „factorul uman“, putem vorbi cu greu despre un produs util.

Pangasius - pești de apă dulce, ceea ce înseamnă că el nu poate fi un operator de transport de viermi în timp ce trăiesc în apele umbrite. Desigur, acest pește caloric mai mult decât potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, dar, din motive de securitate, este mult mai bine să se năpusti asupra peștilor marini și concediul de Pangasius pentru acvaristi - peștele este într-adevăr foarte impresionant, „rechin“ arată în acvarii la domiciliu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 3 =