pepene în dieta

Femeile care folosesc adesea diete diferite, sunt interesate dacă este posibil să mănânci pepene pe o dietă, pentru că este foarte dulce. Hai să răspundem împreună la această întrebare.

Interesant despre pepene galben

 1. În est, pepeni se consumă înainte și după masa principală, astfel încât produsele alimentare să fie digerate mult mai bine.
 2. Pepenul conține următoarele vitamine: A, B1, B2, C și PP.
 3. De asemenea, în pepene galben există astfel de oligoelemente: fier, potasiu, calciu, sodiu și clor.
 4. Chiar și în vara, boabele conțin enzime: zahăr, acid organic și sare alcalină.
 5. În zilele vechi pepeni au fost utilizați în medicină pentru tratamentul următoarelor boli: epuizarea corpului, anemie și probleme intestinale.
 6. În medicina modernă, boabele sunt recomandate pentru utilizarea în scleroză, hipertensiune arterială și, de asemenea, ajută la afecțiuni ale ficatului și rinichilor.
 7. Se recomandă utilizarea pepenei în timpul exacerbării hemoroizilor, deoarece are un efect slab laxativ.
 8. Pepenul din dietă și, în general, crește hemoglobina și activează și mărește efectul antibioticelor, ceea ce le reduce în mod semnificativ efectele nocive asupra organismului.
 9. Mănâncă acest boabe, dacă aveți o răceală, are o proprietate diaforetic și anti-inflamator.
 10. Pentru persoanele cu urolitiază, medicii recomandă o dietă pe pepeni de 3 zile. Acest boabe ajuta perfect pentru a scăpa de depresie, stres și oboseală. Îmbunătățește atenția și elimină insomnia.
 11. Semințe de pepene sunt foarte utile, sunt excelenți agenți antiinflamatori și antipiretici. Dar cantitatea zilnică de semințe consumate nu trebuie să depășească 4 g.
 12. Semințele au un efect pozitiv asupra potenței masculine.
 13. Pepenul este adesea folosit în diverse procedee cosmetice, de exemplu, pentru măști. Perfect afectează starea părului.
 14. Bomboanele conțin licopen și fibre, care reprezintă o barieră excelentă pentru îmbătrânire.
 15. Conținutul caloric al pepenei - 31 cal la 100 g este ideal pentru o dietă. Se recomandă să consumați în fiecare zi până la 1,5 kg de carne din această vară.
 16. Acordați o atenție deosebită procesului de cumpărare a pepeni. Alegeți o fructe de pădure, pe care nu există tocuri negre și îndoială. Apăsați pe pepeni, sunetul ar trebui să fie moale. Coada de copoi a fătului trebuie să fie uscată.

Pepenul (în timpul unei diete, și nu numai) este interzis persoanelor care suferă de diabet, deoarece compoziția fructului este fructoza. Nu este recomandat să se mănânce pentru persoanele care suferă de boli de rinichi.

Cât de mult să mănânci?

Pentru a nu câștiga kilograme în plus, nu trebuie să mâncați mai mult de 1,5 kg de pepene pe zi. Pur și simplu nu-l mănânce cu alte alimente, dar de preferință cu 20 de minute înainte de a mânca. Singurul produs cu care se combină pepene galben este brânza de vaci, astfel încât să puteți pregăti un desert de pepene galben pentru micul dejun.

Dieta pe pepene verde și pepene galben este foarte populară în sezonul de vară, deoarece aceste fructe de padure sunt ușor accesibile și costă foarte puțin.

Melon Beneficii:

 • stinge repede foamea și reduce pofta de mâncare;
 • Îndepărtează corpul de toxine și toxine;
 • ajută la descompunerea grăsimilor.

În sezonul de vară și de toamnă, multe femei utilizează o dietă pepene, precum și zile de repaus pe acest boabe.

Dieta cu opțiuni

Meniu cu o dieta pe un pepene galben:

 1. Mic dejun № 1: 400 g pepene.
 2. dieta pe bază de calorii pepene

 3. Mic dejun №2: 250 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsimi.
 4. Prânz: 400 g pepene galben, 200 de grame de orez și o ceașcă de ceai verde fără zahăr.
 5. Gustare după-amiaza: o ceașcă de ceai verde fără zahăr, o bucată de pâine neagră și unt.
 6. Cina: 200 de grame de terci, o felie mică de carne slabă și o salată de legume.

Zile de descărcare

Se recomandă o zi pe săptămână să vă asigurați că vă petreceți zile libere pe un pepene galben. Timp de 2 luni puteți scăpa de 5 kg. Într-o astfel de zi nu trebuie să mănânci mai mult de 1,5 kg de celuloză și să beți până la 2 litri de apă, puteți bea și ceai verde, dar numai fără zahăr. Vara este cel mai bun timp pentru a pierde in greutate, asa ca mananci pepene si pierde kilograme in plus.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 91