presă ideală

Presa ideală este visul oricărei fete care poate fi atinsă. Dacă mărimea sânilor, forma picioarelor și volumul feselor ne sunt date de natura mamei și ele pot fi schimbate radical numai chirurgical, atunci burta poate fi făcută absolut de orice fată care doar o dorește.

Cum se obține presa ideală?

Presa ideală pentru fete este destul de realizabilă într-un timp relativ scurt, mai ales dacă nu există greutate în exces. Cu toate acestea, chiar dacă este vorba, va trebui mai întâi să scăpați de ea și numai atunci să vă ocupați de presă (altfel nimeni nu vă va vedea munca sub un strat de grăsime). Perfect presa timp de o lună este dificil de pompat, chiar și cu absența completă a problemelor cu excesul de greutate, dar pentru o perioadă de 2 luni până la șase luni pentru a obține rezultate excelente este foarte posibil.

Programul pentru crearea unei prese ideale la domiciliu va consta din mai multe componente care ar trebui implementate simultan:

 • nutriție adecvată;
 • exercițiu aerobic pentru combaterea grăsimilor;
 • Exerciții speciale care explică modul de a face o presă ideală.

Deci, dacă sunteți sigur (ă) că sunteți gata să faceți o mulțime de eforturi, vom examina mai detaliat cum să pompezi presa ideală.

Presă ideală pas cu pas

Corecția corectă a presei și a figurii merge mereu mână în mână. Dacă aveți o greutate excesivă, nu este nici o întrebare de presă ideală. De aceea, o presa frumoasa incepe odata cu trecerea la o alimentatie corecta si la sarcini aerobice, care ajuta la reducerea cantitatii de grasime subcutanata, si abia atunci exercitiile intra in joc.

Dieta pentru presa ideala

Aceasta nu este o dietă în sensul obișnuit al cuvântului, ci un sistem alimentar care vă va permite să nu obțineți excesul de greutate și să vă luptați activ cu depozitele de grăsime vechi.

 1. Renunțați la mâncare fast-food, pizza, găluște, sandwich-uri cu cârnați, orice combinație de aluat și carne.
 2. Combinați carnea, peștele și păsările de curte numai cu garnitură de legume sau cereale.
 3. Nu beți băuturi zaharoase, refuzați zahărul și crema în cafea și ceai.
 4. Renunț la produse de cofetărie. Pentru un desert, mâncați jeleu, marshmallows, fructe, iaurturi.
 5. Mananca de 3-5 ori pe zi in portii mici (de exemplu, folositi o farfurie de salata).
 6. Nu beți o oră după masă.
 7. Ultima masă - nu mai târziu de 2-3 ore înainte de culcare.

După cum puteți vedea, nimic nu este complicat, totul este în rațiune. Adesea, chiar acest lucru este suficient pentru a începe să piardă masa de grăsime, deoarece, de obicei, obținem multe calorii goale din dulciuri și băuturi.

Secretul principal al presei ideale este încărcarea aerobă

Fiti angajati in aerobic, dansuri, joguri, sarituri cu o coarda de saritura nu mai putin de 3-4 ore pe saptamana, si deja in a treia saptamana vei observa rezultatul! Principalul lucru este că clasele ar trebui să fie regulate. Această sarcină vă permite să ardeți excesul de grăsime sub piele, ceea ce face ca presa să fie vizibilă.

Exerciții pentru presa ideală.

Presa ideală feminină este deja destul de aproape, rămânând doar să adăugați o forță de forță. În cazul în care presa perfectă și corectarea figurii doriți rezultate foarte rapide, faceți de 3-5 ori pe săptămână:

 1. Torsionarea cercului - dacă aveți obișnuit, apoi 25 de minute și dacă ponderat - 15 minute.
 2. Răsucire simplă. Lie pe spate, îndoiți genunchii, mâinile în spatele capului. Înlăturați lamele din podea cu forța presei, asigurându-vă că bărbia nu atinge pieptul, ci se îndepărtează de el la o distanță de pumn. Faceți 3 seturi de 15-20 de ori.
 3. Formarea presei inferioare. Lie pe spate, picioarele drepte se ridică în unghi drept, mâinile de-a lungul corpului. Tăiați fesele de pe podea prin forța presei. Faceți 3 seturi de 15-20 de ori.
 4. Push-up-uri de la podea. Destul de ciudat, dar vechile împingeri vechi ajuta perfect formarea presei. Apăsați de 10-15 ori în 2-3 abordări.

Dacă îndepliniți simultan toate recomandările, presa va fi frumoasă în cel mai scurt timp și va avea forma ideală!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 − 34 =