peștele pliant proprietăți utile

Proprietățile utile ale peștelui peled au o gamă largă de acțiuni. Acest pește satura corpul cu macroelemente și microelemente necesare. Ea afectează recuperarea celulelor și, de asemenea, normalizează sistemul nervos. Beneficiile de pelyards sunt, de asemenea, bogate în crom, care ajută la aducerea nivelului de zahăr la normal.

Printre numeroasele proprietăți utile ale pelyardelor, merită remarcată normalizarea somnului, prevenirea depresiei, depresiei și iritabilității. Acest pește va scădea de la constipație și miros de la gură. Utilizarea obișnuită a pielii poate îmbunătăți starea pielii.

Dacă introduceți acest pește în dieta dvs., puteți uita despre senzația de oboseală constantă și concentrarea atenției va fi mult mai ușoară. Acest tip de pește are, de asemenea, un efect pozitiv asupra tractului gastro-intestinal și ajută la lupta împotriva spasmelor și durerilor din stomac. Cantitatea de potasiu din pește este optimă pentru funcționarea normală a mușchiului cardiac, iar fosforul conținut în acest pește îmbunătățește funcționarea sistemului reproducător al corpului nostru, ceea ce este deosebit de important pentru femei.

Pelyad poate îmbunătăți inima și vasele de sânge, acționează ca o preventivă împotriva aterosclerozei și reduce colesterolul. În plus, este un produs dietetic. Conținutul caloric al peștelui peled este de 126 kcal la 100 g.

Restricții de utilizare

Utilizarea peleților în cantități mari poate declanșa o reacție alergică, în special la copii, precum și greață, dureri abdominale și cefalee.

Acest pește conține o cantitate relativ mică de grăsimi saturate și nu conține carbohidrați. Ca și în orice alt pește, peletele pot conține substanțe dăunătoare, deci este de dorit să le cumpărați numai la puncte de vânzare specializate unde există control sanitar și documente care confirmă calitatea peștelui și locul capturării acestuia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

43 − 41 =