o piersică de smochină este bună și rea

Mulți oameni se tem să cumpere o piersică, crezând că acesta este un fruct hibrid, sau chiar mai rău, un produs creat folosind OMG-uri. Acest lucru nu are nimic de-a face cu realitatea: denumirea sa este o delicatesă naturală suculentă primită doar printr-o asemănare exterioară cu smochinele. Din acest articol veți afla totul despre "piersici plate": atât despre beneficii, cât și despre rău.

Beneficii și Harms de Piersic Peach

Toate darurile naturii au o compoziție bogată de vitamine, care va înlocui cu ușurință complexul de vitamine din farmacie.
În primul rând, piersici: piersici în cantitate conține gama aproape completa de vitamine: PP, A, B1, B2, B5, B6, B9 și H. Bogat acest fruct și minerale: calciu, mangan, fosfor, potasiu, fier, siliciu, fluor, zinc, sulf și multe altele.

Datorită acestei compoziții, o piersică de piersic poate fi inclusă în mod sigur în dieta pentru adulți și copii. Pe lângă suportul pentru vitamine, acest fruct are o mulțime de alte proprietăți benefice:

  • smochinele piersicilor nu provoacă alergii și sunt potrivite pentru majoritatea absolută;
  • utilizarea regulată a acestor piersici normalizează activitatea tractului gastro-intestinal;
  • în special astfel de piersici sunt utile pentru cei care suferă de constipație;
  • cu creșterea flatulenței și a problemelor din aceeași zonă, caiseul piersic aduce rapid ușurare, restabilind metabolismul intestinal normal;
  • abundența de potasiu face acest fruct un element important în dieta unei persoane care suferă de boli de inimă și vasculare;
  • în cazul în care în timpul perioadei de depresie nu te bizui pe ciocolată și gogoși, și o piersica, esti mult mai rapid pentru a bate de stres și de a reveni la o viață normală;
  • pentru probleme cu tractul biliar, ficatul și rinichii, o piersică de piersică vă permite să normalizați rapid funcționarea.

Pentru femei, este important să rețineți că, în cazul toxicozei în timpul sarcinii, o piersică de piersică va fi un asistent excelent.
Contraindicația pentru un astfel de făt este doar una: diabetul. Dacă nu suferiți de ele, piersici beneficii plate și răusă vă rănească o piersică piersică nu poate.

Piersic piersic - calorii

La 100 g din acest produs sunt necesare numai 60 kcal, iar majoritatea dintre ele poartă în sine carbohidrați. Este un delicios și suculent desert natural, care este perfect pentru o perioadă de pierdere în greutate.

Numărarea calorii într-o astfel de dulceață este foarte simplu: caloric: Peach piersic (1 buc.) Este egal cu aproximativ caloric 100 g (adică 60 kcal), deoarece feto medie in greutate - doar 95-100 g

Datorită acestui fapt, o piersică piersică este o gustare excelentă, o gustare sau un desert pentru cei care își urmează figura. La fel ca toate fructele dulci nu este recomandat să-l mănânce după cină - în acest moment metabolismul este redus iar glucidele conținute în acesta, poate fi rău pentru figura.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 33 = 40