proprietati utile de persimmons pentru pierderea in greutate

Ursuletul este o delicatesă mult așteptată sezonieră, este foarte dificil să vă refuzați. Dar cum să fii cel care monitorizează strict dieta lui și nu permite o singură extra calorie? Vom lua în considerare dacă este posibil să se recupereze de la persimmons și, de asemenea, să se întoarcă la proprietățile utile ale acestui fruct uimitor.

Sunt corectate de persimmons?

Cu diabetul și obezitatea, o curmale este un produs interzis. Faptul este că compoziția sa este aproape lipsă de proteine ​​și grăsimi, dar are 16,8 grame de carbohidrați. Din cauza abundenței zaharurilor, acest fruct este inacceptabil pentru dieta acelor oameni care au probleme serioase cu greutate.

Pe lângă alte fructe dulci, de la persimmons este posibil să se recupereze la orice persoană. De aceea, atunci când pierdeți în greutate, este recomandat să o utilizați dimineața, când procesele metabolice funcționează mai mult.

Proprietăți utile de persimmons pentru pierderea în greutate

Poate că una dintre puținele proprietăți curmale care contribuie indirect la scăderea în greutate este capacitatea sa de a elimina rapid foamea. În loc să mănânci un sandwich cu brânză și cârnați sau un ciocolată, luați o curmală la ceai și mâncați încet, în felii mici. Doar un fruct, mâncat într-un ritm măsurat și beat cu ceai sau apă, este suficient pentru a scăpa de foame pentru câteva ore.

În plus, cu un stomac sanatos curmale și intepină slăbește, deoarece include multe pectine. Această proprietate vă permite să curățați cu ușurință corpul înainte de a trece la o nutriție adecvată. Este de remarcat faptul că persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală la nivelul stomacului sau intestinului au acest fruct, în special cele necoapte, fiind interzise, ​​deoarece pot provoca constipație în direcția opusă.

Este posibil să mănânci persimmons pe o dietă?

Dacă urmați o dietă strictă cu o dietă prescrisă, este interzis să adăugați ceva, inclusiv persimmons. Dacă pierdeți în greutate pe o nutriție adecvată, o curmale poate deveni bine Este posibil să se recupereze de la persimmons se completează cu micul dejun sau cu o gustare separată.

Prezenta proprietăți și contraindicații

Așa cum am menționat deja, din păcate, nu toată lumea își poate permite să mănânce curcan - în special cu gust astringent, adică unul care nu este destul de coaptă. În lista celor care din abilitatea de a se abține, au fost:

  • persoanele cu obezitate;
  • diabetici;
  • persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală asupra organelor din tractul digestiv.

Nutriționiștii nu recomandă să mănânci mai mult de două fructe pe zi - acest lucru este suficient pentru a obține o rată zilnică de nutrienți.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 2