Puer tea proprietăți

Puer sau ceaiul post-fermentat chinez ne-a dat provincia Yunnan. Și a numit în onoarea unuia dintre districtul său - Pu Erh (care se traduce ca „locul unde o mulțime de apă“). Istoricii au reusit sa stabileasca o perioada aproximativa de origine - secolul al III-lea i.Hr. Prin urmare, ceaiul Puer este unic și are o tradiție profundă de a face. Și ei sunt, mai presus de toate într-un mod special de preparare a materiilor prime pentru producția de Puer. Deci, în primul rând, este expusă îmbătrânirii naturale sau artificiale. Șapte - opt ani ia extract de ceai cu îmbătrânirea naturală, ea poartă cu ea schimbări în compoziția substanțelor în ceai și afectează în mod direct gustul și aroma.

Îmbătrânirea artificială a materiilor prime necesită mult mai puțin timp, dar aici este supusă unei fermentări destul de active. După ce materiile prime sunt eliminate în grămezi și stropite cu apă, acestea rămân timp de 30 până la 100 de zile. Finalizați procesul prin uscare și apoi timp de încă un an este păstrat.

Desigur, pe corpul uman, Puer de o expunere de zece ani va avea un efect mai util, dar puerile în vârstă artificială au, de asemenea, o listă destul de bună a calităților medicinale.

Proprietăți utile ale ceaiului Puer

Ceaiul Black Puer și proprietățile sale sunt cunoscute de mult timp.

Are gloria unui medicament de largă aplicare. Chinezii o numesc "ceai de la o suta de boli". Probabil, de aceea studierea influenței lui Puera asupra corpului uman este inclusă în programul de conservare a sănătății naționale. Instituțiile destul de autoritare studiază proprietățile utile ale ceaiului Puer. Rezultatele obținute de cercetători și de medici sunt foarte impresionante.

El este un asistent indispensabil pentru persoanele care suferă de tromboflebită, ca și în cazul utilizării sale regulate, se observă o scădere a vâscozității sângelui.

Pentru persoanele care au boli ale tractului gastro-intestinal, acestea vor fi pur și simplu de neînlocuit. La urma urmei, acesta este singurul ceai care este recomandat pentru a lua ulcere gastrice și ulcere duodenale. El restabilește microflora intestinală și, de asemenea, sa dovedit eficient pentru diverse intoxicații. Promovează o digestie mai bună.

Se remarcă faptul că ceaiul Puer este o măsură preventivă pentru bolile cardiovasculare. Îndepărtează vasele de sânge, reduce nivelul de zahăr și colesterol din sânge.

Puer tea pentru pierderea in greutate

Nu este deloc că ceaiul chinezesc Puer este un loc special în nutriția modernă.

Recent, mulți nutriționiști recomandă adăugarea acestui ceai la regimul alimentar pentru a realiza scăderea în greutate. Este vorba de capacitatea sa de a reduce pofta de mâncare fără a irita mucoasa gastrică. Popularitate mare este câștigată de "pueri diets". Acest lucru se datorează compoziției sale destul de bogate. Acesta include vitamine, taninuri, uleiuri esențiale și alte microelemente. Ei au abilitatea de a accelera procesul metabolismului, care implică arderea grăsimilor. Prin urmare, se crede frecvent că ceaiul Puer dă efectul de a pierde în greutate.

Proprietăți și contraindicații ale ceaiului Puer

Puer tea pentru pierderea in greutate

În ciuda listei destul de impresionante de proprietăți utile ale ceaiului Puer, acesta are încă câteva contraindicații.

În primul rând, nu poate fi utilizat de femeile însărcinate și copiii cu vârste între 10 și 12 ani. Acest lucru se datorează conținutului său de cafeină, care poate fi foarte dăunător pentru ei. Prin urmare, persoanele care depind de cafea, cu prudență față de aceasta, se referă.

Nu este necesar să beți ceai Puer cu exacerbarea unui număr de boli cronice, printre care ulcer gastric, psihastenie, hipertensiune arterială, glaucom.

În orice caz, cu ajutorul ceaiului Puer, este necesar să vă bazați pe senzațiile dvs. interioare. La urma urmei, totul este bun cu moderatie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =