semințe de floarea-soarelui

Zucchini este o legumă nepretențioasă pe care oamenii nu numai că o consumă, dar și că o folosește în medicina populară. În curs este totul: pulpă, suc proaspăt preparat, coaja, semințe - deoarece componentele acestui dovleac tip bush poate avea un efect curativ.

Semințele de floarea-soarelui și de squash, ale căror beneficii sunt evidente organismului uman, sunt similare în compoziție. Acestea conțin santonină, un antihelmintic foarte eficient și vitamina E, un antioxidant puternic.

Beneficiile și răul semințelor de dovlecel

Să ne uităm la puncte, care sunt semințele utile de dovlecei:

  1. Semințele pot ajuta oamenii să scape de infertilitate, deoarece conțin o cantitate record de zinc. Această substanță afectează nivelul de potență, oferă o bună calitate a spermei, sporește dorința.
  2. Semințe de dovlecei sunt un remediu bun împotriva ascaride și viermi, datorită santoninei în compoziția sa.
  3. O cantitate mare de grăsimi din semințe poate contribui la vindecarea durerii în gât. Doar faceti-o in tigaie si faceti o compresie de incalzire.
  4. Gătitul lapte de squash din semințe și apă cu miere poate ajuta la scăderea diabetului zaharat.
  5. Pulberea din semințele uscate de dovleac este utilizată în tratamentul bolilor sistemului endocrin, nervos, cardiac, vascular și hematopoietic.

Utilizarea semințelor din dovlecei, datorită proprietăților lor utile, poate fi o pauză bună între schimbarea vesei cu o dietă cu carbohidrați. Dar semințele au contraindicații: refuza delicatese recomandate pentru persoanele cu un diagnostic de „insuficienta renala“, ca potasiu, conținută în produsul este foarte slab eliminat din organism.

Este posibil să se mănânce semințe de floarea-soarelui sărate din dovlecei ca o gustare de bere, dar nu uitați că ele provoacă o nevoie puternică de apă.

O persoană sănătoasă poate consuma semințe de floarea-soarelui în cantități nelimitate, dar dacă aveți îndoieli, este mai bine să consultați un specialist.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

41 + = 47