slăbirea cu apă

Apa este sursa vieții. Acest lucru ne este învățat din copilărie, fiecare trebuie să înțeleagă cât de importantă este această resursă pentru corpul nostru. Cu toate acestea, cu ritmul nostru nebun de viață, uităm de el și adesea nu dăm organismului suficientă apă. Este clar că nu vrei întotdeauna să bei 1,5-2 litri pe zi, dar dacă afli că poți bea apă pentru a pierde în greutate, cred că acest lucru va fi un stimulent bun. Da, pentru unii, acest fapt poate fi o surpriză, dar crede-mă, dacă beți apă, puteți să pierdeți în greutate, trebuie doar să o faceți corect.

Beneficiile apei pentru pierderea în greutate

Dieta pe bază de apă este cea mai convenabilă, mai simplă, mai ieftină și mai importantă. Nu are complicații dacă bei apă în mod corect, ajută la menținerea greutății și, dacă este necesar, o reglează. Echilibrul de apă din corp este menținut numai odată cu apariția apei curate.

Apa ajută la scăderea în greutate și susține formarea corectă a proceselor metabolice, iar acest lucru este asociat cu greutatea și ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Complexul complet este calculat pentru 3-4 săptămâni, după care trebuie să mergeți la utilizarea obișnuită a lichidului (1-2 litri pe zi), iar pe o dietă trebuie să beți de două ori mai mult. Pentru a calcula cât de mult să beți apă pentru a pierde în greutate, trebuie să vă împărțiți greutatea cu 20, dar nu vă grăbiți să beți multă apă, nu poate fi de folos.

Medicii și nutriționiștii recomandă începerea zilei și finisarea cu un pahar de apă curată, și aceasta nu este doar pentru o dietă, ci și pentru sănătate, în general. Și dacă doriți să pierdeți în greutate, atunci pentru ziua în care trebuie să beți cantitatea de apă care este furnizată pentru greutatea dumneavoastră.

Pierderea în greutate cu ajutorul apei ar trebui să se facă ținând cont de câteva recomandări care vor ajuta la eliminarea kilogramelor suplimentare:

  • Pentru a începe o astfel de dietă este mai bună în timpul verii, astfel încât să nu existe o sarcină grea asupra corpului și este mai ușor de digerat;
  • bea apă mai bine o jumătate de oră înainte de masă sau o oră și jumătate după, dacă bei apă cu alimente, va încetini procesul de digestie și va contribui la acumularea de kilograme;
  • trebuie să beți apă când doriți să aveți o gustare și dacă, după o jumătate de oră, foamea nu dispare, puteți începe să mâncați;
  • este necesar să beți apă în mod adecvat în gume mici și treptat;
  • dacă beți mai mult de două pahare de apă la un moment dat, poate duce la o întindere a stomacului;
  • începeți consumarea apei de care aveți nevoie dintr-un litru și jumătate pe zi, deplasându-vă la rata dorită.
  • bea apă pentru a pierde în greutate

Rezultatul dieta de apă (ca oricare altul) va fi mult mai bine dacă, în paralel, se angajează în orice sport, exercițiu, se deplasează cât mai mult posibil, reducând, de asemenea, consumul de făină și alimente grase.

Ce fel de apă să beți pentru a pierde în greutate?

Apa pentru pierderea in greutate este apa curata, nu orice lichid. Orice băuturi și mâncăruri lichide nu sunt luate în considerare, dar puteți adăuga un suc de lămâie dacă doriți. De asemenea, apa din robinet nu va funcționa, fără curățare, deoarece există o mulțime de clor și alte substanțe nedorite. Apa minerala pentru pierderea in greutate se potriveste perfect, dar trebuie sa fie necarbonatata, deoarece, consumand sifon, puteti bea mai mult decat prescrisul, deoarece setea creste. Apa trebuie să fie neapărat caldă, în nici un caz rece, va încetini procesul metabolic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 − 1 =