pierde in greutate cu exercitii de 5 kg pe saptamana

Pierderea în greutate pentru o săptămână de 5 kg este posibilă, dar depinde de indicatorii inițiali ai cântarului. În plus, va trebui să lucrați din greu pentru a obține rezultatele dorite. Este importantă nu numai schimbarea hranei, ci și implicarea în sport. Cele mai bune rezultate sunt date prin combinarea formării de forță și a încărcării cu cardio, deci asigurați-vă că alergați, sarăți sau mergeți înotați.

Dieta pentru o săptămână pentru a obține o minus 5 kg

Pentru a scăpa de excesul de greutate, trebuie să faceți schimbări în nutriție. Este important să nu vă consumați alimente bogate în calorii, adică dulciuri, produse de cofetărie, grăsimi, murături, cârnați, gustări etc. Dezvoltați-vă meniul ar trebui să vă ghideze după cele mai utile pentru a pierde în greutate produse: legume, fructe, carne dietetică, pește, fructe de mare, produse din lapte acru etc. Gătirea se face cel mai bine în astfel de moduri: de a gati, găti, coace sau abur. Un alt lucru important este adecvat - respectarea alimentelor fracționare, adică mesele obișnuite ar trebui să fie completate cu gustări. Pentru pierderea în greutate este un bilant important de apă, pentru întreținerea căruia trebuie să beți o zi la 1,5-2 litri de apă.

Cum să pierdem în greutate într-o săptămână - exercițiu

Pentru a obține rezultate bune, este important să încărcați în mod egal toate grupele musculare. Până în prezent, există o mulțime de exerciții pe care le puteți face acasă și în sala de sport.

Complex de exerciții pentru săptămâna:

  1. Pentru presă. Acest exercițiu dă sarcini musculaturii superioare și inferioare. Așezați-vă pe podea și mâinile îndoite la coate, păstrați-vă aproape de cap. Tăiați capul și umerii în sus, astfel încât presa superioară să poată primi încărcătura. Picioarele se îndoaie la genunchi, se ridică și, la capătul final, rup pelvisul și talia de la podea. Coborâți-vă picioarele, dar încercați să nu atingeți podeaua.
  2. pierde in greutate cu exercitii de 5 kg pe saptamana1

  3. Pentru fese. Dacă doriți să pierdeți greutatea cu 5 kg pe săptămână, atunci includeți în complex acest exercițiu, care ar trebui făcut cu greutate în plus. În mâinile ia o sarcină, de exemplu, o clătite de la bar. Ridicați-vă picioarele la distanța dintre umeri. Șosetele și genunchii trebuie diluate ușor pe laturi. Cu un picior, faceți un pas adânc înapoi în diagonală de la piciorul de sprijin. Așezați-vă înainte ca șoldul piciorului din față să devină paralel cu podeaua. Este important să simțiți întinderea mușchiului gluteus. Revenind la poziția de pornire, repetați în cealaltă direcție.
  4. pierde in greutate cu exercitii de 5 kg pe saptamana2

  5. Pentru mâini și piept. Exercițiul cel mai simplu, dar eficient, încarcă corpul superior. Luați accentul minciuna, plasându-vă mâinile sub umerii dumneavoastră. Dacă este greu, atunci puteți face împingeri din genunchi. Coborâți corpul cât mai jos posibil, păstrând în același timp coatele și ținându-le aproape de corp. Apoi mergeți în sus, dar nu vă îndreptați complet mâinile pentru a evita rănirea.
  6. pierde in greutate cu 5 kg pe saptamana exercitii3

  7. Pentru șolduri. Picioare frumoase - visul unui număr mare de femei, astfel încât exercițiul pentru pierderea în greutate pentru o săptămână să lucreze pe șolduri ar trebui să fie cu siguranță în complex. Vă sugerăm să alegeți squats squats, dar nu simplu, dar într-o versiune complicată - îl vom face stând pe degetele de la picioare. Puneți picioarele mai largi decât umerii, ușor desfăcându-vă picioarele și genunchii spre exterior. Du-te în jos și, în același timp, urca șosete. Încercați să coborâți până când fesele sunt paralele cu podeaua.
  8. pierde in greutate cu exercitii de 5 kg pe saptamana4

  9. Pentru spate. Pentru a studia acest domeniu este necesar să faceți exercițiul "Înotător". Stați pe stomac și țineți-vă brațele întinse în fața voastră. Ținând mâinile și picioarele în aer, mișcați-le în sus și în jos alternativ.

pierde in greutate cu 5 kg pe saptamana exercitarea5

Toate exercițiile prezentate trebuie repetate de cel puțin 15 ori, în timp ce faceți 3 abordări. Dacă doriți să scăpați în greutate într-o săptămână, faceți-o în fiecare zi, alternând implementarea complexului prezentat și încărcarea cu cardio.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 83 = 93