cu stomac plat la domiciliu

O burtă plată frumoasă este visul oricărei femei care a născut de curând un copil sau tocmai a revenit. Într-adevăr, este această parte a corpului oferă femeilor o mulțime de probleme - în legătură cu fiziologia de sex feminin, organismul caută întotdeauna să impună burtă cu grăsime, astfel încât în ​​timpul sarcinii copilul a fost bine protejat de acest tip de amortizor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți lupta cu depozitele excesive de grăsimi.

Cum să faci un stomac plat: vor ajuta exercițiile?

Când vine vorba de stomacul plat în fete, de obicei problema nu este că mușchii nu sunt în ton, dar că stomacul este acoperit cu depozite de grăsime mai mult decât este necesar. Ciupiți-te pentru burta chiar sub buric și un pic la dreapta sau la stânga de ea - dacă ori mai mult de 1,5-2 cm, atunci problema ta - cantitatea de grăsime subcutanată.

exerciții simple pentru un abdomen plat nu este capabil de a afecta țesutului adipos din organism: acțiunile lor sunt destinate să formeze un cadru musculos. Dacă descărcați numai presa, folosind un anumit set de modă nouă de exerciții pentru un abdomen plat, problema nu este rezolvată, și, probabil, mai rău, pentru că mușchii umflate sub stratul de grăsime va oferi volume suplimentare. De aceea, renunțați la ideea că puteți pompa presa fără a îndepărta depozitele de grăsime. Greutate de formare, care își asumă toate exercițiile eficiente pentru un abdomen plat, vei veni la îndemână mai târziu, atunci când se poate face cu depuneri de grăsime și va forma o presă frumos.

Fitness: burtă plată

Și totuși, există o taxă pentru un stomac plat. Adevărat, nu este în exerciții, ci în exerciții aerobice: alergarea este perfectă, sărind coarda, practicând aproape orice fel de aerobic. În plus, gimnastica excelentă pentru un stomac plat este o torsiune zilnică de 20-30 de minute a buzei în ambele direcții.

Principala condiție pentru eficiența programului dvs. pentru un stomac plat este regularitatea. Nu are sens să fugi o dată pe săptămână. Pentru a obține bustul frumos dorit, trebuie să lucrați de 3-5 ori pe săptămână!

Puteți alege orice tip de încărcare. Dacă aveți voință slabă - cumpărați un abonament la clubul de fitness. Dacă sunteți limitat în mijloace - du-te jogging sau jumping frânghie. Principalul lucru - temele sau jogging-ul nu ar trebui să fie prea scurte.
In timpul exercitiilor de aerobic organismul utilizează mai întâi energia veți obține din alimente, și la doar 20 de minute de la începerea formării, el se transformă în grăsimi, care au fost acumulate de corpul tau mai devreme. Astfel, este necesar să rulați sau să sarăți cu o frânghie timp de cel puțin 30-40 de minute pentru a găsi un stomac plat. Numai în acest fel veți scăpa într-adevăr de stratul de grăsime și într-un timp scurt.

Stomacul plat la domiciliu: nutriție

Pentru pierderea în greutate în regiunea abdominală, cele mai eficiente sunt antrenamentele de dimineață exerciții eficiente pentru un stomac platpe stomacul gol, avand intai bea o cana de cafea proaspata fara zahar si smantana. Cafeaua va da corpului mai multă forță pentru exercițiu și va accelera procesul de ardere a grăsimilor.

În cazul în care, cu toate acestea, dar pur și simplu nu uitați că, după cină, să-și exercite ar trebui să fie de cel puțin 2 ore, și încă 1,5-2 ore după un antrenament pentru a mânca, de asemenea, nu este recomandat să facă în dimineața, nu poți, du-te în seara. Această abordare va ajuta corpul să împartă la maximum cantitatea de grăsimi acumulate. Dacă, în această perioadă, ceva de mâncare, corpul nu va extrage energia din depozitele de grăsimi, ci va lua pur și simplu din alimente.

În acest caz, pentru a face ca stomacul să piardă în greutate mai eficient, renunță la produse de cofetărie, alimente prajite, fast-food și toate băuturile dulci. Un astfel de sistem de nutriție pentru un stomac plat vă va permite să vedeți rezultate în viitorul foarte apropiat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 + = 76