Struguri pentru scăderea în greutate

struguri pentru pierderea în greutate

În lista de alimente interzise de cele mai multe diete puteți găsi struguri și totul, deoarece are mult zahăr, dar aceasta este o amăgire și nu este deloc așa. Pentru a afla dacă strugurii sunt utili pentru pierderea în greutate, trebuie să țineți cont de proprietățile sale pozitive.

Beneficiile strugurilor pentru pierderea în greutate

  1. Este un excelent antidepresiv.
  2. Conține o substanță care împiedică îmbătrânirea pielii și a întregului organism.
  3. Struguri pentru scăderea în greutate - o excelentă prevenire a apariției celulelor canceroase.
  4. Substanțele care se găsesc în struguri produc un hormon care favorizează arderea grăsimilor.
  5. Majoritatea substanțelor nutritive sunt în pielea fructelor de pădure.
  6. Îndepărtează corpul, deoarece descompune toxinele și zgurii și le îndepărtează din corp.

Acum puteți face o concluzie pentru dvs. dacă strugurele ajută la scăderea în greutate sau nu. Doar știți că nu este recomandat să-l combinați cu unele produse, de exemplu, cu lapte sau murături.

Opțiuni de pierdere în greutate

Există 2 variante de diete în care strugurii sunt produsul principal:

Metoda numărul 1 - mono-dieta pe struguri. Această opțiune poate fi utilizată, dar nu mai mult de 3 zile, timp în care trebuie doar să mănânci struguri. Cantitatea sa este nelimitată. Din fructe de padure puteti face suc, dar numai acasa. În aceste zile, nu trebuie să uităm de apă, care trebuie să bea cel puțin 2 litri de apă. Această utilizare a strugurilor ajută la scăderea în greutate, dar poate, de asemenea, să vă dăuneze corpului. Este posibil să aveți o durere de cap și o ușoară greață. Prin urmare, cel mai bine este să contactați un medic sau un nutriționist profesionist înainte de a începe o astfel de pierdere în greutate.

Metoda numărul 2 - Dieta sănătoasă. Această opțiune durează 4 zile, iar meniul include alte produse în afară de struguri. În acest timp, puteți pierde aproximativ 2 kg de greutate în exces. Strugurii au un efect pozitiv asupra rinichilor, digestiei, inimii și vaselor de sânge. Cel mai bine este să stați într-o astfel de dietă la sfârșitul sezonului de vară. utile pentru struguri pentru pierderea în greutateProdusele permise în această versiune sunt: ​​muesli, iaurt, citrice, dovleac, salată, piept de pui, orez, cartofi, creveți, smântână, pește, ceapă, mere, pâine și ciuperci.

Nu poti struguri pentru pierderea in greutate:

  • persoanele cu diabet zaharat;
  • persoanele cu boli digestive;
  • oameni care au probleme cu dinții.

De asemenea, puteți să vă aranjați câteva zile libere pe struguri, doar cantitatea lor este mai bună să se stabilească împreună cu un dietetician profesionist, deoarece pierderea în greutate este un proces individual.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: