slăbire pilule de burtă

Ceea ce numai femeile nu vor veni, nu doar pentru a controla mâncarea și a nu juca sport! Mulți caută să utilizeze o pilulă pentru pierderea în greutate a abdomenului, cu un conținut destul de îndoielnic. Dar experții au spus de mult că majoritatea acestor pastile sunt ineficiente! Cu toate acestea, există unele dintre ele care provoacă leziuni ireversibile corpului.

Tablete pentru curățarea stomacului? ...

Majoritatea pastilelor oferite de industria de slăbire dau un efect nenatural. Unele tulburări ale digestiei și interferența cu absorbția grăsimilor și a carbohidraților (nu este mai ușor să nu otrăvim corpul și să refuzăm să exagerez "daunele"?). Alții suprimă apetitul acționând asupra centrului corespunzător din creier și sunt, în esență, un medicament (de aceea nu sunt vânduți într-o farmacie și interzis în majoritatea țărilor). Totuși, alții sunt, în esență, un laxativ obișnuit, iar efectul de la ei nu este altceva decât de cântărire după toaletă.

Gândiți-vă: la lenea și la nechibzuința oamenilor de a lua măsuri reale, producătorii de tablete discutabile câștigă aproximativ 2,5 miliarde de dolari pe an. Efectele secundare, de regulă, oamenii învață numai după începerea recepției, pe experiența personală - și sunt foarte deplorabili. stomac plat

Studiile arată că, în majoritatea cazurilor, astfel de comprimate au un efect ușor mai bun decât placebo, dar efectele secundare afectează grav sănătatea organelor interne.

Tabletele "Stomacul plat"

Acum, oamenii încep să fie interesați de tabletele "Stomacul plat", pe care le puteți cumpăra la farmacie și, în același timp, destul de ieftin. În compoziția lor - numai ierburi, care, desigur, mită. Cu toate acestea, persoanele care le-au încercat deja, răspund foarte neplacut: foarte puțini oameni au reușit să piardă în greutate. "Stomacul plat" - pastile pentru scăderea în greutate, care nu dau rezultate luminoase.

Nu uitați că nu există o astfel de persoană care să nu fie ajutată să piardă în greutate sportul și o nutriție adecvată.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

98 − = 92