Tatyana Malakhov metoda de a pierde in greutate

Tatiana Malakhova privind educația nu este un nutritionist, iar inginerii de încălzire, precum și modul lor de la această pierdere în greutate gogoși bunica hrănite o dată senil, începând cu faptul că, în 11 de ani, a oprit punerea zahăr în ceai. Astăzi, lumea a citit mai multe cărți care pierd în mod constant femeile cu greutate. O metodă de pierdere în greutate în sine Tatiana Malakhova, ca apoi, în 11 ani, pe baza principiilor de bază - nu dulce, alimentele grase, bogate in amidon, etc.

Mod de alimentare

Metoda de a pierde in greutate Tatiana Malakhova spune:

  • fără hrană după șase și, în cel mai rău caz, cu patru ore înainte de culcare;
  • ar trebui să se străduiască pentru o perioadă de 14 ore între cină și micul dejun;
  • fără gustări, și împărțim toate produsele alimentare în 3 până la 4 mese principale.

Tatiana Malahov a spus că pierderea în greutate corectă - este atunci când veți obține plăcerea de a mânca, și, în același timp, să mănânce ceva din care greutatea nu este crescut prea. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie mese dieta de alimente preferate sau produse dietetice pentru a începe dragoste. Deși modul în care, după ce forteaza-te sa mananci servite cu salate de legume, nu cartofi, foarte curând nu va mai închina cartofi prăjiți și să înceapă să se gândească de anticipare senzuale și cu nerăbdare să o salată de legume.

De asemenea, pierderea în greutate a sistemului Tatiana Malakhova înseamnă un mic dejun strict și lipsa meselor ratate: micul dejun, prânzul și cina sunt obligatorii.

Valoarea calorică

Tatiana nu este un aderent al dietelor cu conținut scăzut de calorii și, în general, nu-i place cuvântul dietă. Ea crede că conținutul caloric al dietei noastre nu ar trebui să fie în nici un caz mai mic decât costurile noastre de energie. Deci, ar trebui să vă calculați metabolismul de bază și să alegeți conținutul caloric în funcție de stilul de viață pe care îl conduceți.

În timpul unei mese

În conformitate cu tehnica de a pierde în greutate Tatyana Malakhova, fiecare masă ar trebui să primească cel puțin 20 de minute de atenție. În acest moment, nu trebuie să ne gândim la un outsider, nici să purtăm discuții aprinse, să nu mai privim tehnica de slăbire Tatiana malachovaTV sau citiți. Trebuie să iubim și să respectăm mâncarea, numai atunci ne va fi de folos.

De asemenea, Tatiana Malakhova recomandă cu tărie mâncarea în mod temeinic: acest lucru va facilita procesul de digestie și, de asemenea, ne va ajuta să simțim debutul de sațietate.

Produse |

Alimentele ar trebui să fie combinate și gătite corespunzător. Cel mai acceptabil tip de aliment consumat este caracterul său aproximativ. Dacă vorbim despre fructe și legume - totul este clar: salate, dar carnea și peștele ar trebui tratate termic. În acest lucru vom ajuta un abur, sau fierbere simplă.

În ceea ce privește compatibilitatea, știți deja că cartofii, pastele și pâinea albă nu sunt cei mai buni însoțitori de produse proteice. Este mult mai util să le consumați cu legume și să lăsați carbohidrații la micul dejun, deoarece metabolismul carbohidraților este cel mai activ dimineața.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 + = 52