tincturi pentru scăderea în greutate

Mulți cred că pentru pierderea în greutate aveți nevoie de niște mijloace speciale, iar dieta și sportul în sine nu sunt suficiente. Cu toate acestea, dacă ați fost în măsură să recupereze, fără măsuri suplimentare sunt susceptibile de a pierde in greutate, vei reuși la fel de bine. Cu toate acestea, în cazul în care vom folosi mijloace suplimentare, într-un complex cu dieta și exercițiile fizice, rezultatele pot fi de fapt mai accelerat.

Tinctura de ceara de albine pentru pierderea in greutate

Beespine - acestea sunt cadavrele albinelor care au proprietăți medicinale. Puteți cumpăra materii prime în orice magazin de apicultură.

Dați 2 linguri de sare în 0,5 litri de apă clocotită, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore. După aceea, perfuzia trebuie filtrată și răcită. Luați-l de două ori pe zi pe o linguriță de dimineață și seara. Cursul durează 3 săptămâni. Pentru a suprima o foame severă, puteți bea imediat 2 linguri. linguri de acest lucru.

Usturoi tinctura pentru pierderea in greutate

Usturoiul a fost mult timp cunoscut pentru abilitatea sa de a dispersa metabolismul, crescand astfel pierderea in greutate. Grind 350 de grame de usturoi decojit cu un blender sau scoarță de usturoi. Puneți cartofii într-un borcan și turnați un pahar de vodcă. Închideți recipientul bine și lăsați-l să stea într-un loc închis la rece pentru 2 săptămâni. Se agită infuzia la fiecare două zile. După două săptămâni, acesta trebuie filtrat - este gata de utilizare.

Luați această perfuzie de trei ori pe zi înainte de mese. Într-o lingură de apă, picură 3 picături de tinctură, bea și apoi bea imediat un sfert de pahar de lapte. Luați tinctura poate fi până când cantitatea de gătit nu sa terminat și apoi faceți o pauză.

Tinctura de slăbire de iarnă pentru pierderea în greutate

Wintergreen este o planta medicinala care poate fi folosita pentru pierderea in greutate si imbunatatirea proceselor metabolice. Se prepară o lingură de iarbă uscată cu un pahar de apă clocotită. Lăsați-o să bea timp de 1-2 ore, tulpina. Luați infuzia de winterfish ar trebui să fie o jumătate de ceașcă de trei ori pe zi timp de 20 de minute înainte de a mânca.

tinctura de ananas pentru pierderea in greutate

Tinctura de ananas pentru pierderea în greutate

Pentru a prepara tincturi din ananas pentru pierderea în greutate, aveți nevoie de un ananas copt mare și de 0,5 litri de vodcă, precum și un recipient pentru perfuzie. Spălați bine fructul cu o perie: coaja trebuie să fie perfect curată, deoarece este utilizată și pentru prepararea băuturii.

Cu ananas pur, trebuie să tăiați frunzele, să tăiați fructul în sine și să-l tăiați într-o mașină de tocat carne sau să vă combinați. Umplutura se umple cu vodca, închideți-o bine și puneți-o într-un loc întunecos. O săptămână mai târziu, perfuzia este gata.

ia lui pe o lingurita de 20 de minute inainte de fiecare masa, iar ultima dată pe zi - o ora inainte de culcare. Durata cursului este de o lună. Puteți să o repetați de 1-2 ori pe an. În combinație cu o dietă cu conținut scăzut de calorii, puteți pierde în greutate cu 1-2 kilograme pe săptămână.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 22 =