culegeți utilizarea

Râsul se referă la cele mai vechi fructe cultivate. Datorită acestui fapt, oamenii săraci și sclavii ar putea să mențină sănătatea și să primească substanțele nutritive necesare. Aspectul cartofului este înlocuit aproape complet napi din dieta, desi napi cartofi nutritiv cu mult superioare.

Turnipul este ușor de cultivat, deoarece este o cultură foarte productivă. Din aceasta puteți găti o mulțime de feluri de mâncare utile și delicioase. Napi pot fi consumate proaspete, coapte si fierte, acesta poate fi adăugat la supe, tocane, salate, si de la ea puteți găti caserole. În bucătăriile unor țări, frunzele de struguri sunt utilizate pe scară largă, cu un gust neobișnuit.

Beneficiile napi pentru organismul uman cunoscut de vindecatori antici, care l-au folosit pentru a trata rahitismul, boli ale aparatului locomotor, boli ale sângelui și ale tractului respirator.

Utilizarea de napi pentru femei

Turnip este util pentru toată lumea, inclusiv pentru copii și vârstnici. Unele proprietăți ale napilor sunt deosebit de utile pentru corpul feminin:

  • turnip este un produs alimentar, deoarece valoarea calorică a acestuia este de numai 27 de unități;
  • burta îmbunătățește metabolismul, care este util pentru cei care doresc să piardă în greutate;
  • compoziția vitaminică a struțului afectează în mod favorabil starea pielii, părului și unghiilor;
  • rădăcină îmbunătățește activitatea intestinelor și îndepărtează zgura, care ajută la curățarea pielii de cosuri și acnee;
  • tulpina calmeaza sistemul nervos, reducand nivelul schimbarilor emotionale.

Turnipul este cel mai util pentru consumul brut. Utilizarea de strup parry este că, în ciuda tratamentului termic, acesta păstrează cele mai utile substanțe. Este posibil să pregătiți o grămadă de abur chiar și în condiții moderne. Pentru a face acest lucru, a pus napi într-o oală în cuptor, cu un foc slab, tăierea în bucăți mici anterior.

Folosirea strugurilor pentru corp poate simti pentru toata lumea. Pentru a face acest lucru, trebuie să o mănânci cel puțin de două ori pe săptămână, adăugând salate și mâncăruri vegetale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 22 = 25