vanilina rău și beneficii

Vanilina este o aromă cunoscută, folosită astăzi în prepararea coacerii, deserturilor și parfumurilor. Datorită unui miros plăcut, el a fost mult timp îndrăgostit de mulți maeștri, care îi adaugă cu bucurie să coace, pentru a surprinde casa cu un miros apetisant. Dar, ca orice alt produs, vanilina aduce atat sanatatea, cat si binele. Mai departe în articol - despre ce este util vanilina și despre răul de vanilină.

Vanilină proprietăți utile și contraindicații

Dacă Europa vanilină a devenit cunoscut abia în secolul al XVI-lea, nativii înainte de călătoria lui Columb a folosit cu succes pentru prepararea băuturii, care sa bazat pe cacao. În general, locul de naștere al acestei arome este Madagascar. Deoarece proprietățile utile de vanilie, datorită cărora este ferm înrădăcinată în bucătărie, puteți selecta un miros unic și un gust la fel de bine - că acesta conține polifenoli.

Polifenolii sunt antioxidanți naturali care ajută la normalizarea metabolismului, prelungesc tinerii corpului și păstrează sănătatea în general. În mod similar, vanilina este un asistent bun în prevenirea diferitelor forme de cancer și a bolilor sistemului cardiovascular. În plus, vanilina are puternice proprietăți antibacteriene și antialergice, ajută la stoparea proceselor inflamatorii. Dificultatea vanilinei naturale este exprimată doar printr-o reacție alergică, care poate rezulta din intoleranța individuală.

În plus față de utilizare, vanilina poate provoca o problemă nesemnificativă, dar rău. Aroma vanilinei este dăunătoare dacă are o origine non-naturală și artificială. Substanțele chimice prezente în astfel de vaniline pot afecta negativ ficatul, distrugând lent. În rest, nu există nici un motiv să vă faceți griji cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

99 − 93 =