conspirație vanga pentru pierderea în greutate

Pentru mulți, pierderea în greutate se transformă într-o manie adevărată, astfel de oameni au încercat un număr mare de diete, tablete și alte metode și metode. Un alt instrument care este considerat eficient în timp ce respectă anumite reguli este conspirația lui Vangi de a pierde în greutate. Astăzi, mulți psihic care oferă serviciile lor pentru a ajuta să scape de kilogramele în plus. În plus, ezoteristii susțin că conspirația ajută la reglarea nivelului de energie în pierderea rapidă în greutate. Pentru a face acest lucru, trebuie să vorbești complotul, dar numai în spiritul psihologic corect. Psihicul susține că această metodă de scădere a greutății va ajuta la obținerea unor rezultate incredibile. Rugăciunile și conspirațiile Wang-urile nu sunt doar concepute pentru a pierde kilogramele în exces, ci și pentru a reduce pofta de mâncare. În plus, există conspirații care îmbunătățesc digestia și starea generală a corpului.

Ar trebui să înțelegeți că efectul nu va fi instantaneu, nu vă așteptați ca, dacă spuneți rugăciunea necesară seara, apoi vă treziți subțire și frumoase dimineața.

Slabirea regulilor cu conspirație

  1. Alegeți conspirații în care nu există cuvinte negative, de exemplu, "dispare" și altele asemenea. Cuvintele pe care le vei pronunța trebuie să fie doar pozitive și să poarte bine.
  2. Nu spuneți nimănui că veți folosi această metodă de a pierde în greutate. Ar trebui să fie un sacrament.
  3. Credeți în voi înșivă și faptul că obiectivul trebuie să fie cu siguranță atins, încrederea în voi vă va da puterea de a vă deplasa înainte.
  4. Încearcă să refuzi alimentele dăunătoare, deoarece afectează grav nu numai figura ta, ci și starea organelor interne și sănătatea ta în general.
  5. Nu fiți leneși și faceți sport sau cel puțin faceți plimbări în aerul proaspăt.
  6. Nu invidia pe nimeni, în special pe fetele subțiri, deoarece energia negativă va fi un obstacol în calea acțiunii unui contract puternic de scădere în greutate.
  7. Terenul trebuie pronunțat numai pe lună înclinată și, de preferință, exact la miezul nopții.

Există multe conspirații diferite, dar există cea mai puternică conspirație de a pierde în greutate.

Opțiunea 1 - Plot pe apă

Această opțiune trebuie spusă, înainte de a merge la culcare timp de 9 zile, un pahar de apă. Stați în fața ferestrei, luați un pahar cu apă și priviți luna. Vorbiți aceste cuvinte:

"Luna rămâne să rămână - voi pierde în greutate. Luna să fie rotundă și plină, și devin subțire și bună, subțire și veselă. Toată grăsimea mea, să plec toată grăsimea mea, dar ea împinge la lună, ajunge, și de la mine scade. Lasă-o să crească, dar eu sunt mai subțire și mai frumoasă. După cum a spus, va fi. Amin. "

Imediat ce conspirația este pronunțată, beți apa și dormiți. În 9 zile nu vei recunoaște reflexia în oglindă.

Numărul de opțiuni 2 - Plot în baie

Pentru a face acest lucru, trebuie să ia o conspirație de baie, care, în plus față de apă trebuie să adăugați 1 ceașcă de smântână și câteva pumni de petale de trandafir culori diferite: roșu, alb și roz. Baia ar trebui luată pentru a avea o cruce pe gât. Relaxați-vă și spuneți-i cinci minute mai târziu:

- Mamă, Voditsa, ajută-mă. Voi lapte de potolită, a crescut înfrumusețat eco da consacrat, și nu mi-ai da o lucrare bună: Scoate-mi excesul de grasime corporala, grăsime plin de ură și le-a dus departe, departe, să nu le întoarcă. rugăciunile și conspirațiile vangaLasă-mă să fiu subțire și frumoasă.

După 5 minute, spuneți din nou aceste cuvinte, apoi repetați ritualul din nou. Când ieșiți din baie, spuneți aceste cuvinte:

- Mulțumesc, mamă Voditsa.

Numărul opțiunii 3 - Rugăciunea

O astfel de rugăciune vă va ajuta să ajustați energia interioară pentru a lupta împotriva excesului de greutate. Și cel mai important - nu aduce nici un rău și nu are contraindicații. Rugăciunea trebuie pronunțată târziu noaptea, când luna este deja vizibilă și, cel mai important, într-o șoaptă. Pentru cel mai bun efect, faceți acest lucru zilnic. În primul rând, citiți "Tatăl nostru" de trei ori, apoi spuneți de trei ori următoarele:

"Pe măsură ce luna dispare, la fel se topeste grăsimea mea." Amin »

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 − 58 =