a răcit o vezică ce să facă

Cele mai multe femei amintesc de memento pentru adulți copilărie că nu poți sta pe sol rece și roci, înotul în apă rece și mersul pe jos desculț în vreme rece, nu pentru a răci vezica urinara. Dar puțini oameni urmează aceste sfaturi până când întâmpină o problemă. Și dacă o fac, ei nu merg întotdeauna la doctor. Ce ar trebui să facă o femeie dacă are încă o vezică?

Pentru a vindeca această afecțiune există multe remedii folclorice. Unele femei au suferit de această boală de multe ori și, prin urmare, sunt tratate independent. Acest lucru nu este recomandat, deoarece boala poate intra în cronică și poate da complicații rinichilor. Pentru a vedea un medic în timp, trebuie să cunoașteți semnele bolii.

Cum să recunoști că o femeie a răcit vezica?

Aveți inflamație, dacă există cel puțin un semn:

  • frecvente sau, dimpotrivă, urinare foarte rară;
  • urina devine turbidă, cu un miros ascuțit, pot exista impurități de sânge;
  • durere severă în abdomenul inferior, precum și dureri și dureri la urinare;
  • temperatura poate crește, slăbiciunea și starea de rău pot începe.

Dacă înțelegeți că aveți o vezică urinară, trebuie să începeți imediat tratamentul. Dar nu se recomandă administrarea oricărui medicament fără prescripție medicală. Adevărat, vă puteți ajuta fără ele.

Cum de a vindeca o vezică rece?

  1. Trebuie să vă ajustați imediat dieta: să renunțați la toate cele acute, afumate și sărate. Pentru a vă agrava starea dvs. puteți, de asemenea, alimente acide, ceai negru, cafea și alcool.
  2. Acesta va ajuta la ameliorarea durerii calduros. Puteți lua băi calde sau băi cu zăpadă cu decoct de musetel sau coaptă. Atașați o sticlă de apă caldă în partea de jos a stomacului sau comprimați. Pentru aceasta, de exemplu, se recomandă formarea unui aluat lichid dintr-un pahar de decoct de pelin și 100 de grame de făină de secară. De asemenea, trebuie să purtați șosete calde de lână și să vă păstrați picioarele calde. Înfășurați o pătură sau o batistă caldă în talie, sau să vă culcați în pat.
  3. Pentru a curăța vezica, trebuie să luați decocții cu plante medicinale. Mai ales usturoi util, câmp coarda, marar, frunze de mesteacăn și de aur. a răcit o vezicăÎn general, în această stare este de dorit să beți cât mai mult posibil. Este bine pentru asta să folosiți fructele de fructe de la viburnum și lingonberry, ceai verde sau de menta.
  4. Tabletele cu vezica urinară sângerată trebuie luate în conformitate cu recomandările medicului. Cel mai adesea este Kanefron, Fito-neuron sau Cyston.

În stadiile inițiale, antibioticele pot fi eliminate, însă auto-medicamentul încă nu merită. Dacă femeia a răcit vezica, atunci medicul poate spune cel mai bine cum să o tratezi cel mai eficient.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1