Albire creion pentru dinti

Toți suntem încântați să privim zâmbetul zăpezii albe din stele de pe ecranul televizorului. Cu siguranță, în acest caz, mulți oameni cred că ar fi bine să aveți aceiași dinți. Dar aici apare un gând contradictoriu că este probabil incredibil de costisitor să menținem dinții în această stare.

Cu toate acestea, ori se schimba, iar astăzi persoana obișnuită își poate permite să alinieze și să albeze dinții de la un specialist. Dar aici este oa doua întrebare, cum să asigurăm albirea în viitor, pentru că nimeni nu dorește să viziteze dentistul prea des. Fără îndoială, există metode populare de albire la domiciliu, dar eficacitatea lor este extrem de discutabilă.

Creion de albire a dinților

Una dintre metodele fiabile de albire a dinților este o scobitoare de albire. Este o substanță gel care constă din substanțe inofensive pentru organism, cum ar fi apa, glicerina, carbonatul de amoniu și altele. Uneori producătorii adaugă aromă compoziției pentru un efect de revigorare. Gelul se bazează pe peroxid de hidrogen, care este deja cunoscut pentru multe dintre proprietățile sale de clarificare.

Principiul de pastă de dinți albire

Principiul creionului pentru albirea dintilor este destul de simplu. Sub influența reacțiilor chimice, peroxidul de hidrogen se descompune și eliberează oxigenul activ. Acest oxigen pătrunde adânc în țesuturile smalțului dintelui și îl luminează. Se poate spune că această procedură este aproape identică cu albirea dinților la medicul dentist.

Cum se utilizează un creion de albire?

Pentru a folosi în mod corect și sigur un creion dentar pentru înălbire, trebuie să respectați anumite reguli:

  1. Înainte de prima utilizare a creionului ca metodă de albire, cel mai bine este să consultați medicul dentist cu privire la modul în care această procedură este relevantă pentru dinții dumneavoastră.
  2. Procedura este de obicei efectuată de două ori pe zi, dimineața și seara timp de trei săptămâni.
  3. Înainte de procedură, este mai bine să vă spălați dinții cu pastă de dinți.
  4. Gelul trebuie aplicat în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. De obicei, pe un creion există o pensulă pe care, la apăsarea butonului, este alocat un gel. Este aplicat într-un strat subțire pe suprafața dinților.
  5. Cum să utilizați un creion de albire

  6. După aplicare, gelul trebuie lăsat să se usuce fără a-l șterge cu limbă sau buze și fără spălare cu apă timp de 30 de minute.

Pentru ca efectul să fie maxim, este necesar să se abandoneze țigările și produsele de înaltă colorare, cum ar fi fructe de padure și fructe, sucuri, cafea, băuturi carbogazoase, pentru timpul de utilizare a creionului.

Ar trebui să știți că creionul uneori oferă sensibilitate excesivă la dinți, ceea ce poate fi frustrant. Totuși, acest efect durează doar câteva ore după aplicarea gelului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 − = 67